• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    rozbalit záhlaví
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    FLIPPER: svym beznym provozem se koncept respekt kavaren nebude vyrazne lisit od beznych kavaren. pridana vize je takova, ze v urcitych intervalech se tam budou uskutecnovat verejne debaty, autorska cteni a pod. tady bychom chteli vyuzit obrovske kontaktni site a zkusenosti, ktere respekt ma, a zaroven prenest tyto aktivity do regionu, praze se vyhybame. po liberci prijde na radu kavarna v pardubicich, kterou otevreme koncem kvetna ve spojeni s verejnou debatou o budoucnousti ceskeho vs skolstvi za ucasti Ondreje Lisky, Jiriho Havla, Jiriho Malka a Jana Svejnara
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RUBBERNECK: Liberec - fér volba :) ale co vlastně Respekt kavárna přináší? čím se liší od klasické kavárny?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    RUBBERNECK: pro obcany z Liberce a prespolni - mela by se nachazet v Knihkupectvi U Fryče (Pražská ulice)
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    v pondeli se v liberci otvira prvni respekt kavarna vice na respektinstitut.cz
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ad anketa.. poslední dobou mě čím dál více baví rubrika Kultura, naopak už dlouhodobě vynechávám 1 den v životě.....
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FLIPPER: Tak jo, hodil jsem tam novou anketu.. Vynechal jsem blbiny, jako příštích 7 dní, apod. a na základě minulé ankety, kde vyhrál Lamperův minulý týden jsem si řikal, že to nemá cenu tam dávat, takže ho opět budem považovat za "morálního vítěze" :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    pokud se nemýlím, jsou práva nastavený tak, aby anketu mohl vyhlásit kdo chce ... nebo se pletu?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    mě tenkrát rozsekal Aleister Crowley.
    Photobucket
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Co takhle anketa nejoblibenejsi pravidlene rubriky? Me treba dlouhodobe prijde kvalitni Ve hvezdach.. strucnou formou, ale pritom dostatecne srozumitelne (a jako vzdy v Respektu objektivne!) vykreslene osobnosti dejin, hm... neco pro me. Za vsechny uvedu treba Malcolm X, Ejzenštejn nebo někdy na podzim Dubček.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    mas pravdu
    AIAX
    AIAX --- ---
    apropos článek o Krejčířovi - taky vám připadlo, že na tom mohl autor trochu víc zapracovat? Formulace jako "obchody Krejčíře s Čeprem jsou tak složité, že ani za sedm let se experti nedokázali shodnout, co se vlastně děje" mi přijdou lehce alibistické, zvlášť pokud právě obchody s Čeprem jsou hlavním důvodem, proč článek vyšel.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    LEMUR: no doufám, žes nakonec nechal Standovi někde v trezoru aspoň cihličku jako v Trainspottingu :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FLIPPER: :D je fakt, že včera jsem před spaním dočítal příběh o Krejčířovi a probouzel jsem se ze sna, ve kterym jsme s kamarádama našli v nějaký štole nebo čem velkej zlatej poklad, se kterym jsem jim po přestřelce utekl a ujížděl po dálnici neznámo kam :)))) a jen jsem je viděl podél silnice různě vybouraný a tak (což bylo divný, protože jsem je nechal po přestřelce kdesi za sebou:)) ... a to jako fakt, nedělám si prdel, teď si mě docela dostal :D
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    LEMUR: mě ta rubrika přisla jako taková úlitba ve směru pozitivnějšího vyznění Respektu ... aby lidi neměli po článkách od Spurnýho špatný spaní :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mně zas poslední dobou čim dál tím víc vrtá hlavou rubrika "Úspěch" - napadlo mě to poprvé když tam bylo před měsícem dvěma to knihkupectví. kdo vybírá téma těch článků a jak se to liší od normální reklamy, popř. sofistikovanějšího PR? :-/ třeba v posledním čísle článek o úspěchu firmy mall.cz, která má dnes "dvě stě zaměstnanců, pobočky v pěti státech a obrat bezmála dvě miliardy korun." ano úspěch, to nepochybně, ale ....
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    AIAX: :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    FLIPPER: Díváš se na Simpsny? Je tam člobrda jménem Nelson, který by na to měl ideální odpověď: "Cha chá!" :))
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    no jo, ale já pořád žiju v naivním přesvědčení, že se naše společnost od vlčí smečky odlišuje :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    FLIPPER: No jo, ale to je jako bys od vůdce vlčí smečky žádal především slušnost...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    AIAX: to co od politika žádám je právě ona "služba lidem" ... protřelost, charisma nebo monolitická partaj se hodí, nicméně jimi nelze "službu lidem" nahradit ...
    AIAX
    AIAX --- ---
    RESTINPEACE: Názor na co? Na Špidlu, Zemana a Topolánka? Ten jsem si rozhodně neudělal za 2 měsíce :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam