• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    ano bakala je vetsinovy akcionar a my ho tady mame vsichni moc radi. moc hezky se o nas stara
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    tak v rejstriku stale je, je to stale jeho;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    i kdyz abych byl spravedlivy, nikdo dnes presne nevi kolik procent OKD Bakala vlastne vlastni, treba uz nic:))

jinac tady ty beskydy
    http://hn.ihned.cz/c4-10084240-24395670-500000_d-bakala-chce-uhli-z-beskyd
    N_I
    N_I --- ---
    a ja mel dojem ze to je jediny medium kam se PR drapy nedostanou a vono hovno..

b.listy jsou taky dotovany kelnerem? nevis?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    dyk respekt plati mafian Bakala:) zrovinka mi tu kolega rika, ze Bakala se nechal slyset, ze chce obnovit tezbu uhli v Beskydech, tak by me zajimalo esli se o tom v respektu pristi tyden docteme:))
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    S_TEJK: haha. my priznivci pravdy a lasky nemame na vnitru zastani
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    a my v Hradci mame smulu jako obvykle :(
    HARALD
    HARALD --- ---
    RUBBERNECK: Tak zatím díky :-)
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    HARALD: zalazi na mistnim podniku. v liberci ne, v pardubicich se bude kourit, dalsi zatim tajim..
    HARALD
    HARALD --- ---
    RUBBERNECK: kouří se tam?
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    FLIPPER: svym beznym provozem se koncept respekt kavaren nebude vyrazne lisit od beznych kavaren. pridana vize je takova, ze v urcitych intervalech se tam budou uskutecnovat verejne debaty, autorska cteni a pod. tady bychom chteli vyuzit obrovske kontaktni site a zkusenosti, ktere respekt ma, a zaroven prenest tyto aktivity do regionu, praze se vyhybame. po liberci prijde na radu kavarna v pardubicich, kterou otevreme koncem kvetna ve spojeni s verejnou debatou o budoucnousti ceskeho vs skolstvi za ucasti Ondreje Lisky, Jiriho Havla, Jiriho Malka a Jana Svejnara
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    doufám, že nějaký slevy pro předplatitele nebo tak něco :))
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RUBBERNECK: Liberec - fér volba :) ale co vlastně Respekt kavárna přináší? čím se liší od klasické kavárny?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    RUBBERNECK: pro obcany z Liberce a prespolni - mela by se nachazet v Knihkupectvi U Fryče (Pražská ulice)
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    v pondeli se v liberci otvira prvni respekt kavarna vice na respektinstitut.cz
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ad anketa.. poslední dobou mě čím dál více baví rubrika Kultura, naopak už dlouhodobě vynechávám 1 den v životě.....
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FLIPPER: Tak jo, hodil jsem tam novou anketu.. Vynechal jsem blbiny, jako příštích 7 dní, apod. a na základě minulé ankety, kde vyhrál Lamperův minulý týden jsem si řikal, že to nemá cenu tam dávat, takže ho opět budem považovat za "morálního vítěze" :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    pokud se nemýlím, jsou práva nastavený tak, aby anketu mohl vyhlásit kdo chce ... nebo se pletu?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    mě tenkrát rozsekal Aleister Crowley.
    Photobucket
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Co takhle anketa nejoblibenejsi pravidlene rubriky? Me treba dlouhodobe prijde kvalitni Ve hvezdach.. strucnou formou, ale pritom dostatecne srozumitelne (a jako vzdy v Respektu objektivne!) vykreslene osobnosti dejin, hm... neco pro me. Za vsechny uvedu treba Malcolm X, Ejzenštejn nebo někdy na podzim Dubček.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam