GREATDRAKE: ja ale nemluvim o barve bryli pres nez ten ktery clovek kouka(cte), ja mluvim o proste realite a nutno rici, ze co predvadi ODS za Topola je zkratka mnohem mene sofistikovane a tedy jaksi viditelnejsi pruser, nez kdykoliv za Klause(ostatne myslim, ze Klaus je strujcem mnoha utoku, ktere ODS nepomahaji, ale rozhodne pomahaji k tomu, aby Topolanek zratil pozici ve strane)..co se tyce pojmu "institucionalizovana" no tak ja bych rekl, ze Dalik, jenz se dle vcerejsiho rozsudku Vrchniho soudu pokousel uplacet Koristku je vice nez istitucionalizovany poradce predsedy vlady, Morava byl jeste minuly tyden istitucionalizovany poslanec atd atp...krom toho skutecnosti je, ze obe jejich posledni kauzy nevyvolaly vnitrni snahu o ocisteni ci vymeteni "augiasova chleva" abych citoval Topola, ale pochopitelne vyvolaly pravy opak a sice semknuti kolem predsedy a nechtenou, jenze pro konsolidaci(tohle slovo sedne) strany potrebnou ocistu od tech co vec vidi jinak a vymetat by chteli... a nejvetsi sranda je, ze dnes se navazeji do skutecnosti, ze Nova spolu s MFD pouzila zpravodajskou techniku, ale v pripade, kdy byla stejna technika pouzita v pripade kauz, jez se tykaly socanu jim to v nejmensim nevadilo a bylo to legitimni, uplne stejny pristup v rozdilnem videni stejneho korupcniho chovani u dvou nejsilnejsich pol. stran vladne u vetsiny ceskych zurnalistu... toto je teprve prizma, nikoliv ctenarovo, nybrz novinaru, coz je mnohem vetsi pruser...