panove,
S_TEJK: a
FIDEL:, toto je vazne tema a ja mam dojem, ze v k nemu vubec nepristupujete vazne. sazite tady zase tolik silnych slov, az se z toho mota hlava (a nic vic). vety typu: "co predvadi ODS za Topola", "kolik protiustavich kroku udelala", atd., aniz by nasledovalo nejake vysvetleni, ci alespon uvedeni prikladu, proste prijmout nelze. jiste mi Fidel muze namitnout, ze se opakuju. ano opakuju, protoze reakce typu
FIDEL: mi ani jinou moznost nedava. ja proste neprijmu jako argument takovou obecnost, jejiz vypovidaci hodnota by mela uspech leda tak mezi vozralymi stredoskolaky za skolou. Ted to prosim neberte, jako ze tady hajim ODS, i kdyz mi je jakkoli sympaticka. Ja tu hajim jasnou a strizlivou logiku argumentu.
S_TEJK: nemyslim si, ze by to bylo takhle mozne zjednodusit na dva pohledy. Souhlasim se svehlou, kdyz rika, ze "je samozrejme podezrele, jak se na Tlusteho od jeho prohry o post predsedy ODS s Mirkem Topolankem zacaly objevovat afery. Z toho nam ale reportaz NOVY neodhalila nic." Ono to totiz vypada jako jakysi posledni trucpodnik pana Tlusteho. Me by velmi zajimalo, kolikaty byl Morava. Vzhledem k tomu, ze o nem nebylo pred tim skoro vubec slyset, nedovedu si predstavit, ze by byl jako prvni osloveny. Mozna se pletu, nemohu se tomu ale ubranit. A tady se blizime tomu, co je na teto kauze jedine zatim hmatatelne a to je sama prace novinaru. Je ohavne, kdyz novinari pristoupi na takovou to provokaterskou metodu prace, vytvori nejaky podklad a pak chodi po snemovne a cekaji, jak kdo zareaguje. Praci se skrytou kamerou a jakousi provokaci si dovedu predstavit v situaci, kdy je zcela jasne, s kym novinar jedna (ve smyslu "prodejce delajici podfuky na zakazniky" apod.), tedy kdyz jde o dolozeni predem jasne definovane otazky.