• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOScollege drop-outs (+práce při studiu, samouci, kolikrát jste nedokončili vysokou? jaký je rekord ? jaký to mělo důvod?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no tak to je suchy, nedokoncit ani jeden semestr. tedy, takovehle lidi mezi nas college dropouty asi vubec nepocitam ... dodelany tri semestry a snahu pokracovat dale jeste aspon do tretaku pokladam za naproste minimum... :-))
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    jo a jinak nedokoncila jsem ani jeden semestr na UK FHS a letos se tam hlasim znovu..
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    hmm zajimavy, ja jsem nedokoncila zatim jednou, ale jestli to pujde v praci takhle dal tak jsem se letos hlasila opet uplne zbytecne:)
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    XCHAOS: je tu jak pro koho, ja ho mam az za 14 dni (:
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak, zkouškové máme tady... těším se na další dropouty do klubu :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: no, tak držím palce. jinak mě matematika taky moc nejde - je o našprtání konkrétního způsobu, jak něco spočítat.. já jsem programátor, a programování je obor který je matematice vzdálenější, než si matematici připouštějí.
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    XCHAOS: já mam to štěstí (noo, nebo spíš smůlu..?), že jsem právě ten typ "schopna cokoli našprtat, avšak neschopna cokoli spočítat", tudíž mi větší starosti dělá statistika a podobný výmysly.. tak při nejhoršim popojedu zas na další školu, nakonec o nic nejde (teda dokud nepřijdou poplatky za studium)..:)
    btw loginy typu xpolm06 ještě nebyly na VŠE ničím překonány;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: na VŠE mě štvala práva... to po mě fakt nikdo nemohl chtít, učit se tu bichli nazpaměť (tenkrát tuším Dědič...)
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    tak já se taky hlásim - dropla jsem zatim jen jednou (anglistiku). teď dávám druhej pokus na jiný škole (VŠE), což doufam, že jako tzv. "nejtěžší gympl v Praze" dokončim.. i přes nenávist k matice a veškerejm číslům to zatim jde:)
    DEJV
    DEJV --- ---
    XCHAOS: FI MUNI, coz je taky skola kterou jsem dropnul. Tenkrat bylo moc zajimave prace nez abych chodil do skoly. Ted jsem si to zaridil trosku jinak a tak mam na skolu cas.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DEJV: a kdepak to zkoušíš ?
    DEJV
    DEJV --- ---
    Ja dropnul pred dvema lety, ale od zari zacinam druhy pokus, tak uvidime :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak máme říjen. Nějaký nový přírůstek do klubu ? :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    XCHAOS: karma :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STEVIE: nevím jaký je důvod, ale četnost příspěvků to fakt nebude :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    unbook, od ty doby co sleduju tuhle diskusi nejsem schopnej udelat jedinou zkousku :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://it.slashdot.org/it/08/06/26/1239225.shtml
    IT Students Contract Out Coursework To India
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANT_39: no já vím, ale mě v takové chvíli vždycky přišlo, že vlastně udržet firmu je důležitější... prostě shoda náhod, no.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Skola nikdy neuci jen to co cloveka presne zajima. Ani u nas, ani jinde.
    Ale ja sem myslel teda najit si skolu s temahle oborama a to by nejspis znamenalo zahranici.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    XCHAOS: Hm, mozna bys mel jednodussi projednou zatnout zuby, a na ten jeden otravny predmet se naucit. Vsichni to tak delaji. Funguje to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam