• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOScollege drop-outs (+práce při studiu, samouci, kolikrát jste nedokončili vysokou? jaký je rekord ? jaký to mělo důvod?)
    If you want to get laid, go to college. If you want an education, go to the library -Frank Zappa
    Matematika k fyzice se má jako masturbace k sexu -Richard Feynman
    Myslím že diferenciální rovnice můžou spustit schizofrenii se stejnou pravděpodobností jako kouření marihuany." -Fronema

Tahle diskuze je určena všem, kteří se nepovažují za středoškoláky, ale nejsou ani tak docela vysokoškoláci: tzn. logicky skončili "někde mezi". Loseři všech oborů a prokrastinátoři celého Internetu - spojte se! Kolikrát jste studium (ne)dokončili ? Proč jste studium vysoké školy ukončili ? (nebo byli ukončeni ?) Mrzí vás to ? Snížilo vám to sebevědomí? Chcete ještě někdy zkusit nějakou vysokou školu dokončit ? Stejnou, jinou ? Přemýšlíte, jestli má někdo podobné problémy jako vy? Ve vašem oboru, v jiném...? Jaká vysoká škola připadá v úvahu pro někoho, kdo je levý jak na cizí jazyky, tak i na matematiku, nechce být doktor, a na práva ani ekonomii nemá žaludek? Existuje vůbec nějaká?

Vyhodili vás z vysoké školy ?

112 hlasy od 110 respondentů

rozbalit záhlaví
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    XCHAOS: hmm a k cemu to je kdyz se to nedokonci, podle me je to prast jako uhod, ale asi kazdyho nazor...no me cekaj za mesic zkousky, tak si treba za dva tri roky povime, pokud to auditku tady jeste bude a ja taky:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no tak to je suchy, nedokoncit ani jeden semestr. tedy, takovehle lidi mezi nas college dropouty asi vubec nepocitam ... dodelany tri semestry a snahu pokracovat dale jeste aspon do tretaku pokladam za naproste minimum... :-))
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    jo a jinak nedokoncila jsem ani jeden semestr na UK FHS a letos se tam hlasim znovu..
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    hmm zajimavy, ja jsem nedokoncila zatim jednou, ale jestli to pujde v praci takhle dal tak jsem se letos hlasila opet uplne zbytecne:)
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    XCHAOS: je tu jak pro koho, ja ho mam az za 14 dni (:
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak, zkouškové máme tady... těším se na další dropouty do klubu :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: no, tak držím palce. jinak mě matematika taky moc nejde - je o našprtání konkrétního způsobu, jak něco spočítat.. já jsem programátor, a programování je obor který je matematice vzdálenější, než si matematici připouštějí.
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    XCHAOS: já mam to štěstí (noo, nebo spíš smůlu..?), že jsem právě ten typ "schopna cokoli našprtat, avšak neschopna cokoli spočítat", tudíž mi větší starosti dělá statistika a podobný výmysly.. tak při nejhoršim popojedu zas na další školu, nakonec o nic nejde (teda dokud nepřijdou poplatky za studium)..:)
    btw loginy typu xpolm06 ještě nebyly na VŠE ničím překonány;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: na VŠE mě štvala práva... to po mě fakt nikdo nemohl chtít, učit se tu bichli nazpaměť (tenkrát tuším Dědič...)
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    tak já se taky hlásim - dropla jsem zatim jen jednou (anglistiku). teď dávám druhej pokus na jiný škole (VŠE), což doufam, že jako tzv. "nejtěžší gympl v Praze" dokončim.. i přes nenávist k matice a veškerejm číslům to zatim jde:)
    DEJV
    DEJV --- ---
    XCHAOS: FI MUNI, coz je taky skola kterou jsem dropnul. Tenkrat bylo moc zajimave prace nez abych chodil do skoly. Ted jsem si to zaridil trosku jinak a tak mam na skolu cas.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DEJV: a kdepak to zkoušíš ?
    DEJV
    DEJV --- ---
    Ja dropnul pred dvema lety, ale od zari zacinam druhy pokus, tak uvidime :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak máme říjen. Nějaký nový přírůstek do klubu ? :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    XCHAOS: karma :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STEVIE: nevím jaký je důvod, ale četnost příspěvků to fakt nebude :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    unbook, od ty doby co sleduju tuhle diskusi nejsem schopnej udelat jedinou zkousku :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://it.slashdot.org/it/08/06/26/1239225.shtml
    IT Students Contract Out Coursework To India
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANT_39: no já vím, ale mě v takové chvíli vždycky přišlo, že vlastně udržet firmu je důležitější... prostě shoda náhod, no.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Skola nikdy neuci jen to co cloveka presne zajima. Ani u nas, ani jinde.
    Ale ja sem myslel teda najit si skolu s temahle oborama a to by nejspis znamenalo zahranici.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    XCHAOS: Hm, mozna bys mel jednodussi projednou zatnout zuby, a na ten jeden otravny predmet se naucit. Vsichni to tak delaji. Funguje to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam