• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOScollege drop-outs (+práce při studiu, samouci, kolikrát jste nedokončili vysokou? jaký je rekord ? jaký to mělo důvod?)
    MTO
    MTO --- ---
    XCHAOS: ehmm k memu nynejsimu studiu. delam kurz na stredni zemedelce :-D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: mozna je to tim, ze ti vystudovani lidi technickeho typu nemaji radi tvoje humanisticka vypraveni na tema technika :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MTO: klid, tady to moderuju já, takže netolerance je přísně zakázaná :-)

a samozřejmě tobě (i všem ostatním) co to zase zkouší, držím palce. vlastně mít tady někoho, kdo dostudoval jinak než napoprvé by bylo určitě zajímavé.. kdyby se podělil o to, co změnil ve svém přístupu, nebo tak.

já jsem tvrdohlavě zkoušel na všech VŠ informatiku, znova a znova. teď vlastně vidím, že daleko nejvíce si rozumím s lidmi humanitně zaměřenými... ale možná je to proto, že oni vlastně podstoupili určitý "trénink" aby dokázali vyjít a domluvit se s každým ? já vlastně nevím...
    MTO
    MTO --- ---
    ja na to tady uplne zapomel. tak se hlasim do klubu.

skoro 2 semestry FHS UK, jo skvela skola, ale po 30ce na dalku docela masakr...
    pak sem zjistil ze zivot je pro mta skola nejvetsi...

jinak teda vlastne zase chodim do skoly. tak nevim zda me tu snesete :-D
    http://www.szes.kt.cz/
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    B_B: to je dobrý:)) já zas naopak nikdy nechtěla dělat ekonomii, teď jsem už druhym (juhůů!) rokem na národohospodářský a jsem za to hrozně ráda.. snad to tam jednou doklepu i k Ing.:)
    ale co si budem povídat - práce zase přináší finance (narozdíl od vš, která je jen požírá)..:/
    B_B
    B_B --- ---
    tady sice ctu ze se tu nepocitam, protoze jsem nedokoncila take ani jeden semestr, ale snad to prezijete;
    sla jsem na VSE, narodohospodarska fakulta, odesla jsem po mesici a pul, protoze takovou nudu jsem dlouho nezazila, totalne jsem minula pri vyberu skoly a to jsem celou stredni vedela, z chci jit na ekonomku... nicmene je to nejlepsi vec co jsem za posledni rok udelala, nasla jsem si skvelou praci a ziskala spoustu casu na rozmyslenou, co chci v budoucnu delat, ma rodina to teda nesla silene, ale co jim zbyvalo nez si zvyknout... byl to pro me obrovsky krok vpred a myslim ze toho nikdy nebudu litovat..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak co, nějaký nový odpadlík ? kolem mě teď všichni dodělávají diplomky a státní a ríga a disertace.. hrozně depresivní, mít takovéhle známé / příbuzné / kolegy.

my dropouti bychom měli držet při sobě, podle mě.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    jako dostat se na vysokou podle me neni velkej problem.. nebyl pred lety a od te doby to spis zjednodusujou. problem je se tam udrzet, hmm.
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    XCHAOS: hmm a k cemu to je kdyz se to nedokonci, podle me je to prast jako uhod, ale asi kazdyho nazor...no me cekaj za mesic zkousky, tak si treba za dva tri roky povime, pokud to auditku tady jeste bude a ja taky:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no tak to je suchy, nedokoncit ani jeden semestr. tedy, takovehle lidi mezi nas college dropouty asi vubec nepocitam ... dodelany tri semestry a snahu pokracovat dale jeste aspon do tretaku pokladam za naproste minimum... :-))
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    jo a jinak nedokoncila jsem ani jeden semestr na UK FHS a letos se tam hlasim znovu..
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    hmm zajimavy, ja jsem nedokoncila zatim jednou, ale jestli to pujde v praci takhle dal tak jsem se letos hlasila opet uplne zbytecne:)
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    XCHAOS: je tu jak pro koho, ja ho mam az za 14 dni (:
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak, zkouškové máme tady... těším se na další dropouty do klubu :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: no, tak držím palce. jinak mě matematika taky moc nejde - je o našprtání konkrétního způsobu, jak něco spočítat.. já jsem programátor, a programování je obor který je matematice vzdálenější, než si matematici připouštějí.
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    XCHAOS: já mam to štěstí (noo, nebo spíš smůlu..?), že jsem právě ten typ "schopna cokoli našprtat, avšak neschopna cokoli spočítat", tudíž mi větší starosti dělá statistika a podobný výmysly.. tak při nejhoršim popojedu zas na další školu, nakonec o nic nejde (teda dokud nepřijdou poplatky za studium)..:)
    btw loginy typu xpolm06 ještě nebyly na VŠE ničím překonány;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARQETHA: na VŠE mě štvala práva... to po mě fakt nikdo nemohl chtít, učit se tu bichli nazpaměť (tenkrát tuším Dědič...)
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    tak já se taky hlásim - dropla jsem zatim jen jednou (anglistiku). teď dávám druhej pokus na jiný škole (VŠE), což doufam, že jako tzv. "nejtěžší gympl v Praze" dokončim.. i přes nenávist k matice a veškerejm číslům to zatim jde:)
    DEJV
    DEJV --- ---
    XCHAOS: FI MUNI, coz je taky skola kterou jsem dropnul. Tenkrat bylo moc zajimave prace nez abych chodil do skoly. Ted jsem si to zaridil trosku jinak a tak mam na skolu cas.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DEJV: a kdepak to zkoušíš ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam