Dneska uz to je jinak, existuje FIT, takze v poradku. Ale s tehdejsi filozofii zasadne nesouhlasim, sice jsem zastancem renesancniho cloveka, bejt aspon trochu vsestranej a vzdelavat se i v jinych tematech, nicmene nize uvedene predmety mely byt bud volitelne nebo s naplni prizpusobenou IT, coz se nedelo. Napr. Technicka dokumentace - v zapoctove pisemce jsem mel nakreslit nacrt ozubeneho kola a nejaka otazka na nytovani plechu, typicky strojarske :-)) Semestralku jsem mel za ukol narysovat v CADu a na papir soucastku se spoustou der, ktere mely zuzujici se prumery, nastesti mi to posefoval kamos strojar (a naprosto nemam moralni vycitky - pokud vim, ze mi je neco k hovnu, cheating je v poradku - stejne tak jsem psal kamosum z elektra semestralky na programko) a jeste se divil, ze to je homework docela hard i pro strojare v prvaku :-)) Kdyz jsem se drze ptal cvicici, k cemu mi to kurva je, tak vymyslela storku s pristrojovou deskou, az budu navrhovat nejake elektro zarizeni, tak pry budu jeste dekovat, ze umim rysovat a kotovat :-))