XCHAOS:
pokud v tom nevidíš katastrofu, netahej sem katastrofické vize-volský potah a ruční práce je katastrofická vize
pokud váš výchozí předpoklad je založen na nesmyslech a hypotézách, dokonce ani ne teroriích které jsou vyvráceny praxí,pak ěm dabata na téma kdyby bylo bývavalo nezajímá,tzn opět jako u všeho na nyxu, pokud jsou vaše vývody založeny na nereálných vstupních podmínkách,plácáte víceméně bezpředmětné pí*** na entou
podle mě diletanství, a to zejména v logickém myšlení prokazuješ ty.¨
pokud máš teoretickou průpravou na mysli vaše bláboly které záměrně ignorují REALITU, a myslím že ve svých posledních minimálně 30 haluicinogenních příspěvcích, jsi to prokázal zcela jasně.Gneteicky modifikované volské potahy ,ručně tesaný kámen ,mosty z cihel a GPS monitoring dohromady, PCHE tak dík takovouhle průpravu jak ze cvokárny, tu si nech...OSTATNĚ TI TOHLE NAPSALO VÍC LIDÍ NEŽ JÁ,MYSLÍM ŽE V TOMTO KLUBU VĚTŠINA
plynu že je na 20 let dostatek??? Link, citace, jak si na tuhle hovězinu z prstu vycucanou přišel
srovnatelnost s OZE????????hele nemá cenu rozebítrat že v našich klimatických podmínkách má biomasa eroi pod 1, solár,mírně nad 1, vítr tak 2, na to že budeš cvilizaci zásobovat fotovoltanikou jsi zřejmě přišel v záchvatu vášně po dopaření sid meierovi civilizace kdy nejvyšší technologický zázrak byl solar plant.
No nic připrav si zábavu na hodně dlouhé černé večery a dostatek voskovic+teplého spodního prádla.V zemi kde solární elektrárna může dodávat energii čistých 60 dní v roce to bude zapotřebí....
nevím proč si myslíž že fůze bude vykazovat nižší eori než diesel, nopět jabkárna, jakpak si na to přišel???
v nejbližších desetiletech s etedy voly hromadně používat nebudou, ne že by jich po světě kvůli tomu běhalo málo, nicméně co bude dál víš naprosto přesně.Sybilla HADR,
co bude za 50 let je SPEKULACE A FIKCE,to nikdy nikdo neví a vědět nemůže
ale rozhodně TONEBUDE postagrikulturní společnost v kombinaci s komunikační globální vesnice.JAK JSEM PSAL N2KOLIKRÁT to je taková kravina až to bouchá dveřma a je to oheň a voda dohromadyy.
Globalizace způsobená rotzvojem telekominikace a komunitní způsob života
vázaný na pastevectví a rolnictví je v součinnosti NAPROSTO VYLOUČENÝ,globalizační a reglementační tlaky budou příliš silné aby umožnili tvůj bio eko harmo život, navíc na vysoké životní provni, ne zas a znovu zemědělství co obor s nižší přidanou hodnotu než výroba automobilu, skákej jak chceš je to tak, prostě vypěstovat mrkev je snažší než sestrojit moderní vůz nebude nikdy zdrohem bophatství
a to i kdyby do budoucna to auto měl pohánět energetický článek, bioplyn, zemní plyn,
cokoliv
A NAPOSLED tvoje naprostá ignorace tržního aspektu, který je VELICE důležitý, ne-LI rozhodující je to proč vyvozuji že opodobné nkraviny chceš uskutečnňocvat násilím a regulací,.dobrovolně se totiž vysokých životních sdtandardů nikdo nevzdá a trh ,tedy i já i můj sused i výrobce aut bude hledat alternativy a substituty ro udržení se...
v hhistorii planety země se zatím vždy přešlo na novu a vyšší technologickou úroveň s drobnými dbočkami, trn nemám důvod myslet si že tomu bude jinak i v budoucnu.
mimochodem nemám nic proti fotovoltanice pokud bude umístěna do vesmíru
jenže to vyžaduje bezdrátový přenos elektrické energie na dlouhé vzdálenosti,což je zatím fikce...