• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja sem na todle delala pruzkum a z toho co jsem videla, sbirali prevazne mlady lidi....srali na to duchodci, deti a lidi stredniho veku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KUZMA42: no, od nás onehdá takovou nafintěnou paničku odváželi policajti... ale ona byla fakt blbá, nejdřív ji vyzvali, ať to po tom psovi odklidí, a ona jim nevybíravě sdělila, že ani omylem. Tak si ji odvezli na stanici... myslím, že se jí lenost poněkud nevyplatila.
    GIO
    GIO --- ---
    KUZMA42: no, nekdo asi lze:) ja sbiram, a navic uz ve meste psy nemam, takze ja jsem tuplem z obliga.)
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    GIO: Je zajímaví, že všichni kdo maj psa tvrděj, že po něm hovna zbíraj. Tak skara vod koho jsou furt ty chodníky a trávníky podělaný ??? :-))
    GIO
    GIO --- ---
    TRISSIE: no, ja je sbiram, a pokud nekdo jiny ne, az si zamete pred vlastnim rahem. dockinez muze koukat z okna a pripadne bonzovat.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GIO: ve městě, pokud vím, je povinnost výkaly po svém psu sbírat. Pod poměrně tučnou pokutou. Takže pokud je někdo arogantní hovado, tak spíš pejskař nerespektující pravidla venčení psů.

DOCKINEZ: ohradit klasicky by to nešlo?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DOCKINEZ: elektrickej ohradnik?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: no nazvat me smudlinkou je opravdu drzost, to pozor.

a ty ve sve aroganci resis hovna, misto abys je obcas s jistou nevoli, ze nejsou "tva vlastni- rozumej tveho psa" sebral, nebo si tam pichnul arogantni cedulku "zakaz venceni psu".) tak se to dela napr. pred panelakama. duchodci se nudi, tak tam pichaji ruznce cedulky.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Drzej? A to jako k tobe? Nenech se vysmat...

LEONKA: To neni otazka hromadeni majetku, mne vadi skutecnost, ze nekdo ve svy aroganci znevazuje vysledek moji prace.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    co se o travnik starat s dobrym pocitem, ze maj pejsci kde kadit, a ze delas neco prospesnyho pro neme tvare?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    DOCKINEZ: nebydlim, ale kdyby jo, tak se z posranyho travniku asi nevyvratim:) nebo jak tu nekdo psal, ze psi vochcavaj auta....proste mi pride, ze lidi cim dal vic videj smysl zivota v hromadeni majetku a jeho hlidanim:) me osobne to pride usmevny:)
    GIO
    GIO --- ---
    nebud drzej. mam taky svuj dum a taky se mi pred nim obcas vysere neci pes a nemam potrebu se o to delit na netu a zebrat o rady.) asi nachazim v zivote jine zalibeni nez rozcilovat se nad hovnem:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Mila šmudlinko, tady jsme na diskuznim serveru. Pokud ty si s ostatnimi akorat vymenujes repliky typu "use google" ci "rtfm", je to tvoje vec, ale nenut k tomu mne, ano?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: a co ti jako mam napsat, kdyz nejses ani schopen do guglu zadat svuj pozadavek na ziskani informace o odpuzovaci psu:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ech, myslel jsem "ve svem dome", diky ze se tak hezky a konstruktivne zapojujes do doskuze.
    GIO
    GIO --- ---
    jo bydli v privesu asi.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Blbej napad. To neni otazka nejakeho lpění, o ten travnik se musime starat tak jako tak, stejne jako napr. musim v zime odhrabavat z chodniku snih.

Ty asi nebydlis v dome, ze?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: use google. nebo si porid psa, ten je odezene.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    neulpivat tolik na kusu travniku?:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, prima klub. Sveho casu jsem mel na starym cyberu neco podobnyho :) Bydlim v mestske vile, pred domem mame pas travniku, o ktery se samozrejme musime starat, sekat atd. Pred barakem nam chodi kazdy den spousta pejskaru, kteri ve sve demenci nechavaji sva zvirata v tomto prostoru kalet. Je skvele pak vyhrabavat z travniku hromady psich hoven, opravdu si nedokazu predstavit jine, zabavnejsi traveni casu. Bohuzel jako clovek pracujici nemam cas ani chut hlidat smejdy, kteri nechaji sve chlupate ustekance delat z naseho travniku psi hajzl, a tak jsem premyslel, jestli neexistuje nejaky postrik, ktery by psum ochcavani a posravani naseho travniku co mozna nejvic zneprijemnil. Samozrejme by to idealne melo pusobit pouze na psy a negativni ekologicky dopad by mel byt nulovy. Nejaky napad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam