• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    A co tomu cloveku prinasi, krome toho, ze musi rano vstat, jit s nim na pet minut ven, pak ho zavrit na pul dne doma kdyz je v praci, odpo to samy a o vikendu mozna nakej delsi vejlet. Chapu, ten pes se na nej nikdy nezlobi a funguje jako filtr jeho problemu, ale to tak asi vsechno.
    GIO
    GIO --- ---
    ne vsichni
    GIO
    GIO --- ---
    PENGU1019: budes, ale jsou.. ne vsi, ale jsou.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Myslite si, ze ty psi jsou vubec v takovejch mestech jako je Pragl a Brno stastny? Nepatri spis pes nekam na vesnici, kde kdyz se vysere na travnik to vubec nikomu nevadi? Proc si lidi z mest, kde je pomer mezi betonem a travou asi tak 10000:1, porizujou psi? Nechapu to.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    KUZMA42: :))
    mi prislo, ze hoven uz tu bylo dost, zmenime tema... ted sopel!
    ale fakt to tak je, ted zase zacinam vencit obcas pejska spolubydlici (uz kdysi jsme spolu rok bydlely), toho psa znam buhvijak dlouho, ale kdyz jsem po ni mela uklidit nekde neco, tak mi to zezacatku delalo trochu problem, jakoze Zuzana v poho, nad tim ani nepremyslis a u Trysh jsem si to musela prikazat :)
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    JULESKAH: No tak ta představa s tim chlapem je fakt divá :-)))
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: vecne jsem ti poradila. tak si furt nestezuj, jen predjimam. je to muj nazor a ten tu rict/napsat muzu.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    KUZMA42: se sbiranim psich hoven je to asi tak stejny, jako kdyz treba lidi musej svym malym detem odsavat sopel, cizimu chlapovi bys to taky neudelal... ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: musi se to obnovovat, a to zas bude dockinez nadavat ze zbytecne investuje sve prachy do cizich psu

Podsouvas mi ve sve pitomosti zaslepenosti neco, co jsem nenapsal. Bud tak laskava, a pokud nedokazes diskutovat vecne, tak mne laskave vynech, ano?
    GIO
    GIO --- ---
    JULESKAH: no, to uz je jeho boj, jsme rada, ze nebydlim v blikzosti jeho domu.)

a ja jsem paranoik, co se mych zvirat tyce, taky.) a nejspis opravnene, protoze lidi maji fakt ruzne napady...
    GIO
    GIO --- ---
    JULESKAH:

http://www.happyanimals.cz/odpuzovace-pro-psy/pet-garden-get-off-my-garden-posypove-zele-odpuzujici-psy-a-kocky-225-g--

no a tak jsem to teda dockinezovi ulehcila, spravne si ten sajrajt mel najit sam.

KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    TRISSIE: He, he dobře jí tak :-)). Jen škoda, že většinou tendle druh lidí je tak arogantní, že nepomůže ani odvoz na policejní stanici. Páč jsou prostě nepoučitelný a ještě svejm známejm budou vykládat co si to jako ty policajti dovolujou :-))).
    Bych asi po svim psovi hovna zvedat taky ze země nechtěl........proto ho asi nemám :-))
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    GIO: ja mam z takovejch veci celkem respekt, protoze si rikam, ze kdyz tam nebudou hovna, tak tam vleze naky decko, decka maj ruzny alergie, klidne bys tam mohla lit hermankovej caj a muze se neco stat (jo, asi su trochu paranoik... :))

radsi bych to ohradila normalne jednoduchym kusem provazu...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    DOCKINEZ: to si myslim, ze psum voni ruzny sracky, takze vyber asi nebude moc siroky
    ale vzhledem k tomu, ze maj citlivej cich, tak neco stiplavyho... asi...

jenze spousta psu ti na ten travnik stejne slapne, a kdyby jim to treba neco udelalo s tlapkama nebo co ja vim.. a pak se to stane vic z nich a pak si daj pejskari dva a dva dohromady...

vim, ze existujou naky takovy udelatka, ktery celkem pohodlne fungujou v byte, resp uzavrenym prostoru, ale na travnik netusim, vlastne jsem si automaticky myslela, ze bys tam leda musel nalejt nejakej nakej hnus vlastni vyroby, coz mi prave prijde riskantni...
    GIO
    GIO --- ---
    JULESKAH: existuji odpuzovace, psovi to neublizi, jen je mu to neprijemnya mel by se takto osetrenemu mistu vyhnout, ale nijak zvlast to nepomuze, musi se to obnovovat, a to zas bude dockinez nadavat ze zbytecne investuje sve prachy do cizich psu.)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    NOITA: zuzana na ne vrci, jenze je mala, a jeste vypada (presto, ze ji je cca 7 let) jako stene, takze ti lidi si mysli, ze na ne ten malej roztomilej pejsek proset NEMUZE cenit zuby... Proc by to PROBOHA delal?? (protoze na nej hrabe tisic cizich lidi za den, ani se ho nezeptaj na souhlas a protoze je to proste uz dama ve strednich letech a nema to zapotrebi...) ja vetsinou stojim, delam, co jsem delala predtim, jakoze nic nevidim a citim se jak debil, jakoby chteli bez dovoleni hladit po hlave mne...

kdezto s lidma, kteri normalne slusne prijdou, nebo zeptaj, se samozrejme bavim taky normalne a jeste rada, ale tohle nechapu...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JULESKAH: Kdo hovori o poskozovani? Stacilo by neco, co psum silne nevoni a basta.

A jinak souhlas, centrum Brna je fakt mazec.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    DOCKINEZ: nic takovyho neni a ja mit psa poskozenyho nejakym sajrajtem, kterej nekdo schvalne nastrikal na travnik, tak budu delat co muzu, aby to ten clovek odskakal (poskozeni cizi veci, ci co) - ja po Zuzce hovna sbiram, taky mne stvou lidi, ktery to nedelaj, hlavne je libovy, kdyz to po ni (tady, v centru brna) jde nekam zvednout a pritom sama slapnu do hovna, lidi sou proste kundy, jeste vic hrozny je to na sidlistich (pohybuju se pres kamenak, jestli to tam nekdo eventuelne znate...) kde si mezi tema srackama proste normalne hrajou maly decka, takze v podstate mistni pejskari si tam nechavaj hovna na mistech, kam pak poslou "vyvencit se" vlastni deti... Jenze to je zase problem lidi, musej se vychovavat
    DOCKINEZ: napis tam nejakou ceduli ve stylu "mily pejskove, jestli va spanecek je takovy hovado, ze to nevidi, tak aspon vy budte tak laskavi a neserte mi tady" hahaha, lidi se usmejou a nechaj psa se vysrat u souseda...
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja osobne po svym psovi sbiram....a kdyz uz sem u toho seberu i hovna, co sou okolo....fakt me to nezabije
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja sem na todle delala pruzkum a z toho co jsem videla, sbirali prevazne mlady lidi....srali na to duchodci, deti a lidi stredniho veku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam