šmarjá cožeto nemluví v můj prospěch? to že moje kočky neloví myši? :))
uff...
Taky by mě zajímalo kolikrát jsi se vživotě setkala s názorem že někoho OBTĚŽUJE že kočka loví myši a kolikrát s tím, že někoho sere psí štěkot.
Jak říkám, domovníkovi si lidi z okolních bytů stěžujou, že ty psi řvou jak kreténi kdykoli někdo projde po chodbě, ale kupodivu si mu ještě nikdo nepřišel stěžovat na to že "kočka by měla lovit myši" nebo že "kočka ty myši loví" nabo na nějkou podobnou ptákovinu:)))
To že jsou mi psí záležitosti ukradený jsem napsala v návaznosti na to, že se tu nebudeme bavit o potřebách jednotlivých zvířat, protože to ani není předmětem téhle debaty a jako výmez názoru jestli pes do bytu patří nebo ne.
Kočky co žijou tady s náma v bytě prostě nikoho neobtěžujou. Lidi v domě ani nevědí že tu jsou; viz soused kterej to po roce a půl zjistil, až když mi jedna utekla na chodbu. O psech ví každej, protože každýho kdo tu psy nemá štvou. Kdyby to tak nebylo, tak si asi nestěžujou, že?:)
Mimochodem, kolikrát denně ten jaterní smrad co ti tak vadí, čucháš?:)
Dvakrát až čtyřikrát denně? :)
Co by majitelé psů měli dělat s tim aby vlastnicvím svých zvířat neobtěžovali okolí?
Co třeba použít mozek než si to zvíře do bytu pořídim? :-)
Nebo co třeba to hovno z chodníku uklidit?
Nebo co třeba toho psa vzít dál než pět metrů od vchodovejch dveří?
to by nepomohlo?
Věta tomu že lidi brblají na štěkot věřím, ale že všichni sousedi cítí tu moč tak jako ty, o tom bych si dovolila pochybovat:) mě dostává uplně nejvíc; vživotě jsi tady v tý ulici nebyla.
Možná bysme se v příštím příspěvku ještě mohly přít o to jestli hovno smrdí nebo ne.
Každý ráno tady s přítelem přeskakujem výplody psího trávení.
Neni snad normální chtít, aby ulice nebyla posraná a pochcaná??
Ale pro většinu pejskařů tady je zřejmě normální svinit ulici. Je s podivem, že doma by si takovej chlív ale líbit nenechali....