KONYKA: jen na dovysvetlenou, svyho psa ke chcani na auta nenavadim, ale ani ho nebuzeruju, kdyz uz se tak stane ... a na svy (resp. pritelovo) ho taky necham nachcat uplne s klidem ... asi to bude tim, ze jako vy se zalykate z pachu vykalu ja se dusim ze smradu aut (bydlim v praze), coz je nakonec situace dost podobna
ale ne ze by clovek nemohl delat nic ... moznosti tu sou, vice ci mene zijeme v obcanske spolecnosti ... napr. muzes zkusit se svymi sousedy komunikovat a a resit sto s nima spolecne, muzes zalozit obcansky sdrzueni "proti hovnum" a jit za tvrdym prosazovanim sankci, muzes nakonec kdeco, ale uplne nejmin si IMHO pomuzes, kdyz budes nadavat na to, ze pejskari sou zmrdi a za trest budes kourit na zastavce
jinak uprimne vyjadruju sve politovani, ze bydlite v takovy casti mesta, musite mit obzvlast smulu na sousedy ... vetsi zkusenosti mam sice jenom se smichovem a vrsovicema, ale abych s psima vykalama tak desivy sem jeste nezazila, snad jenom kolem pavlaku mi to v jednom obdobi prislo ... ale o tom si nakonec myslim to, co uz tu bylo receno, kdyz ti vadi tentonoc kolem psu, nemas si kupovat byt v takovy lokalite, tak jako ja se nebudu stehovat k magistrale