• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    UCKO
    UCKO --- ---
    Ale žraní psů už je asi ot, teď se probírá co s tulákama?
    UCKO
    UCKO --- ---
    UCKO
    UCKO --- ---
    DANKLAR: :))))
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    UCKO: To sedí, od dítěte vraha psa...
    UCKO
    UCKO --- ---
    DANKLAR:
    PATISLAV: Ty woe, já bych si s váma na toto téma rád zadiskutoval. Jako s GIO v poště, ale když vy melete takový píčoviny, že se na to radši vyseru.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: No, dalo..., mě to ale přijde jako plýtvání...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DANKLAR: Dalo by se s nimi hnojit.
    UCKO
    UCKO --- ---
    PATISLAV: Já si legraci nedělám. Tatík ho zabil palicí.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: No, proč to tak je, nevím. Možná díky Srstkovi...

Ad odebírání psů - teď, když jsi nadhodil otázku, co s odebraným psem, který se nevejde do útulku a Srstka ho neudá - no, napadla mě taková inovativní myšlenka - co ho sežrat?
    GIO
    GIO --- ---
    a jelikoz vedeme statistiku (evropskou) v poctu dmcich mazliku, mylsim, ze se to tak brzo nezmeni.. prijde mi, ze tech, co si psa porizuji, stale pribyva.. otazkou je, nakolik je tahle "laska ke psum" kontraproduktivni
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: rozhodne lepsi vztah. nebo lepsi, jiny vztah bych to nazvala...
    v zahranici moc utulky(myslim ty jizni zeme kde tak vidas toulave kocky a psy) nefrci
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já mám jinou otázku do pléna. Čím myslíte, že je způsobeno, že je zde oproti jižnějším krajinám tak malé množství toulavých psů? Máme zde lepší systém pro jejich odchyt a větší kapacity útulků a nebo je to způsobeno lepším vztahem zdejších majitelů ke svým zvířatům? Myslíte, že se ten trend v nejbližší době změní?

DANKLAR: Stejně jako se nezpůsobilým rodičům berou děti, měli by se brát i psi. Otázkou je, co pak se psy, co se nevejdou do přeplněných útulků, kdyby se podobná praxe aplikovala skutečně důsledně.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Tak dobře, nebuďme OT a věnujme se tématu - kdo je pro, aby se nezpůsobilým majitelům, kteří nezvládají svého čokla tito brali a žrali... pro dobro a bezpečí našich dětí.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: aha, ty jsi chudak, ale nevypadas...
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: to uz bude asi jina vesnice.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: to, že mi nechutnaj, neznamená, že je nejím, nemůžu jíst jen to, co mi chutná...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Zvláštní je, že i když je jasné, že si dělá legraci (byť hloupou), tak tě to pořád tak hněte :)
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: jeste te ten tvuj debilni humor nepustil jo?
    ale co, vzdyt ty psy stejne nejis, ti nechutnaji ne, tak se laskave zdrz komentaru.
    GIO
    GIO --- ---
    UCKO: no jiřino, zas taka kontroverzni veta.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Morbidně? Morbidní je jíst nenaloženýho psa...:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam