• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: no jo, já viděl tuhle v nějakejch těch nejlepších videí ze světa něco z USA, tam psa u bouračky řešili... u nás jsem to fakt zatím neslyšel

BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    jop, tak jsem se včera "zamyslela" při sledování zpráv, všimli jste si, že když je někde dopravní nehoda, řeknou třeba: auto na šrot, řidič odvezen do nemocnice a spolujezdec nepřežil. Nikdy ale nemluví o psech. Nikdy. Ani jednou jsem neslyšela: Auto na šrot, pes na bez hlavy a řidič mrtev. Mám jen já takový dojem, nebo to tak opravdu je? Pejskaři nebourají? Vždyť média by se přeci vyžili na záběrech mrtvých psů, koček...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: tam jsou beztak všichni psy pěkně zhulený:o) brát psa do hospody je týrání zvířat, když tam nemůžu z kouře dýchat já, tak pes sotva...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: :-) neví jak se jmenuje panička bo nesliší na své jméno?
    DOCKINEZ: leze kam nema? hmmm. Kam? Otravuje, protože mu to bylo jako štěněti dovoleno všemi a vždy, tak proč by v tom měl teď vidět rozdíl?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Nebo v draku toho matrixova psa, kterej leze kam nema a otravuje :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: jasně, dost se to odvíjí od toho, kdo kam chodí... já potkávám nejvíc ratlíka od sousedky, který ani neví, jak se jmenuje
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    BLACKSKY: ... tak zahlasováno :-)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: hmm, to jsou i mistráky, výběrové závody... Oki
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: myšlena veřejně přístupná místa...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: ad anke: na veřejnosti - město, ulice ..., bo všude? To zásadně ovlivní mou odpověď :-D
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Nová anketa! by KUZMA42

V minulé jsme se shodli na tom, že výcvik ano. Imho to ukazuje na rozumnost hlasujících. Tato nová navazuje.
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    GIO: diky moc, jsem tady začátečník no:)
    GIO
    GIO --- ---
    [ PES = LASKA CLOVEKA...pro vsechny majitele nemych tvari ]
    treba namatkou, pak spousta auditek o chovu psu a o jednotlivych plemenech.)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    GIO: je nějaká diskuse pro pejskaře (ne z druhé strany)? já jsem ji nějak nenašla
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    RAMJAH: mě to rozhodně normální nepříjde z nějkolika důvodů. 1) Nevyhovující prostředí,ale hlavně nedostatek kontaktu. Štěnata, která pro svůj vývoj obzvlášť potřebují nějakou interakci jsou izolovaná od matky a zároveň většinu dne bez lidského kontaktu (až na ty procházky). 2) tímto způsobem si mohou psa s větší pravděpodobností koupit lidé, kteří nejen že nevědí nic o konkrétní rase (prostě se jim líbí štěňátka) ale dost možná ani pořádně nepouvažovali nad tím, co vše chov psa obnáší. Když se člověk vydá do nějaké chovné stanice (případně útulku), tak už o tom asi předem popřemýšlel. V nějakém zverimexu to však může být jen spontánní rozhodnutí uprostřed horlivého nakupování jiných věcí...
    GIO
    GIO --- ---
    RAMJAH: mno, pes ci kocka ve zverimexu toje pro mne silne kafe..
    ale tohle neni auditko vhodne pro takove tema..
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    UCKO: to si asi nerozumíme, pokud pes cestuje v přepravní kleci je to OK, tka jako na výstavě, pes se cití v bezpečí, ja mluvím o prodeji štěňat na kamenejch shopech...
    UCKO
    UCKO --- ---
    RAMJAH: Já vidím lidi, co cestujou a maj v ruce bedničku a v ní kočku.
    Taky vídám v bedničkách psy. Není to pro mě nic nenormálního.
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    UCKO: tak teď nevim jestli to ma bejt vtipny.....
    UCKO
    UCKO --- ---
    RAMJAH: Já takhle viděl rybičky. Ve skleněném boxu. Taky mi jich bylo líto ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam