• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: Mě se to líbílo...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: Ano, poněkud krkolomně vysvětleno. Přiznávám se a uznávám svou chybu. :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: "odehnat se dá" to je dobrý:o)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DOCKINEZ: Tak se hned nesmíš čílit, jen jsem reagovala na tvůj příspěvek a to nijak popudlivě, snad, pokud to tak vyznělo, tak se moc omlouvám.

Bohužel zrovínka špek na mně nepůsobí jako úplný nevychovanec. Pro život ve městě to celkem ujde. A odehnat se dá.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: jsem tě přehlíd, neslyší na svoje jméno, jasně:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BLACKSKY: Kam? Treba za bar a dozadu do kuchyne, jak proste. A o duvodu otravovani se s tebou nijak nepru, pouze konstatuji skutecnost. Koneckoncu se aktualne bavime o vychovanych a nevychovanych psech a tohle zvire je prima ukazkou druhe kategorie, nemyslis?

DANKLAR: Souhlas.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: no jo, já viděl tuhle v nějakejch těch nejlepších videí ze světa něco z USA, tam psa u bouračky řešili... u nás jsem to fakt zatím neslyšel

BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    jop, tak jsem se včera "zamyslela" při sledování zpráv, všimli jste si, že když je někde dopravní nehoda, řeknou třeba: auto na šrot, řidič odvezen do nemocnice a spolujezdec nepřežil. Nikdy ale nemluví o psech. Nikdy. Ani jednou jsem neslyšela: Auto na šrot, pes na bez hlavy a řidič mrtev. Mám jen já takový dojem, nebo to tak opravdu je? Pejskaři nebourají? Vždyť média by se přeci vyžili na záběrech mrtvých psů, koček...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: tam jsou beztak všichni psy pěkně zhulený:o) brát psa do hospody je týrání zvířat, když tam nemůžu z kouře dýchat já, tak pes sotva...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: :-) neví jak se jmenuje panička bo nesliší na své jméno?
    DOCKINEZ: leze kam nema? hmmm. Kam? Otravuje, protože mu to bylo jako štěněti dovoleno všemi a vždy, tak proč by v tom měl teď vidět rozdíl?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Nebo v draku toho matrixova psa, kterej leze kam nema a otravuje :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: jasně, dost se to odvíjí od toho, kdo kam chodí... já potkávám nejvíc ratlíka od sousedky, který ani neví, jak se jmenuje
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    BLACKSKY: ... tak zahlasováno :-)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: hmm, to jsou i mistráky, výběrové závody... Oki
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: myšlena veřejně přístupná místa...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: ad anke: na veřejnosti - město, ulice ..., bo všude? To zásadně ovlivní mou odpověď :-D
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Nová anketa! by KUZMA42

V minulé jsme se shodli na tom, že výcvik ano. Imho to ukazuje na rozumnost hlasujících. Tato nová navazuje.
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    GIO: diky moc, jsem tady začátečník no:)
    GIO
    GIO --- ---
    [ PES = LASKA CLOVEKA...pro vsechny majitele nemych tvari ]
    treba namatkou, pak spousta auditek o chovu psu a o jednotlivych plemenech.)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    GIO: je nějaká diskuse pro pejskaře (ne z druhé strany)? já jsem ji nějak nenašla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam