• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DIVA
      DIVA --- ---
      DANKLAR: joták :))
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: Ale to jsi nepochopila... ta válka už je v běhu a začal jí ten pejskař...
      DIVA
      DIVA --- ---
      support pro verzi GIO, vidím to jako úspěšný začátek vleklé sousedské války ;)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      GIO: Vidíš, já mám jiné zkušenosti...
      GIO
      GIO --- ---
      DANKLAR: to by zafungovalo spis opacne, tedy ne ze by se sousedi chytli za nos, ale spis by zacali vyrvavat, ze tam zijou s prasatama co jim mazu hovna po dverich tak co by je sbirali na trave...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      GIO: Divila by ses, někdy je nutné mluvit s lidmi "jejich" jazykem... aby pochopili.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DOCKINEZ: Vážně to myšleno bylo do té míry, že pokud bych měl v baráku člověka, který stále a přes opakované výzvy neuklízí hovna z míst, kde si např. chtějí hrát moje děti, tak bych k tomuto "řešení" sáhnul... a doufal, že mu třeba dojde, proč ho pořád někdo "otravuje" s nějakejma hovnama na dvorku...:o))

Chytit se nesmíš nechat přece. On se taky nenechal chytit u toho, že neuklízí... :o)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      GIO: To jiste nebylo mysleno vazne. Psi hovna na dvorku muzou delat zlou krev, ale nechci si predstavovat ten kabat z ostudy a nasledny sousedsky souziti, pokud by dotycnyho pri "napatlavacim zakroku" nekdo pristihnul...
      GIO
      GIO --- ---
      DANKLAR: no, to je supr reseni:-)) hodne tveho usudku.)
      ne, ted vazne, ty si myslis, ze podobne excesy by neco vyresily?
      DIVA
      DIVA --- ---
      BLACKSKY: nepochybně :) nezávidím ;)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: Tak jsi v pohodě...:o)

Já bych jim poradil, když se jim nelíbí hovno, které majitel psa neuklidí, ať ho vemou a namažou majiteli na dveře... a bude klid...
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DIVA: Ano uráží mě to a ano záleží mi na názoru souseda. Není to jen slušné vychování co mě k tomu vede.
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DANKLAR: Dnes ráno jsem mluvila s p. Šimkovou, manželkou iniciátora a zeptala jsem se jí, zda má nějaký problém s tím, že chodím se psem na dvorek. S úsměvem ve tváři mi řekla, že ona i její mažel vědí, že já tam uklízím, bo se ne mně koukají z okna :-)
      DIVA
      DIVA --- ---
      BLACKSKY: a tebe to ňák uráží? bereš si to osobně? je pro tebe názor jednoho starého souseda důležitý? :) pobav sebe i ostatní procházející lehce posměšným ač zdvořilým dopisem na téma důchodci ;)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: A zkoušeli jste mu to vysvětlit? Dědovi i tomu "pejskaři"? Jaké byly reakce?
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      Chňa, zrovínka tenhle problémek řešíme u nás v domě. Máme za domem zatravněný dvorek, kam většina pejskařů z domu nechává vyčůrat psy. Někdy se tam i pes vykadí a pak přichází uklizení exkrementů, jeden náš soused však tuto povinnost ignoruje a tím nás ostatní staví do velmi špatného světla. Zprvu jsem měla tendence uklízet i po jeho psovi, ale on si na to velmi rychle zvykl a tak jsem od toho zase rycle upustila. Teď ale máme potíže s jedním starým sousedem, který hází vinu i na nás ostatní. Nedávno se u nás na chodbě objevil velmi urážlivý dopis, který rozděluje nájenmíky domu na slušné a majitelé psů.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DOCKINEZ: Možná jo, ale uvidíme:o)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DANKLAR: Nestacila by odpoved "Ano"? :-)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Přidal jsem anketu, kde se jistě všichni shodnou...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DANKLAR: Mno jo, to je ta nevyhoda anonymnich anket...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Tak by mě zajímalo, kdo v anketě vybral "Jsem proti uvazování psů - uvedu v diskuzi"... a nic neuvedl..:o)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam