• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: joták :))
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Ale to jsi nepochopila... ta válka už je v běhu a začal jí ten pejskař...
    DIVA
    DIVA --- ---
    support pro verzi GIO, vidím to jako úspěšný začátek vleklé sousedské války ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: Vidíš, já mám jiné zkušenosti...
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: to by zafungovalo spis opacne, tedy ne ze by se sousedi chytli za nos, ale spis by zacali vyrvavat, ze tam zijou s prasatama co jim mazu hovna po dverich tak co by je sbirali na trave...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: Divila by ses, někdy je nutné mluvit s lidmi "jejich" jazykem... aby pochopili.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Vážně to myšleno bylo do té míry, že pokud bych měl v baráku člověka, který stále a přes opakované výzvy neuklízí hovna z míst, kde si např. chtějí hrát moje děti, tak bych k tomuto "řešení" sáhnul... a doufal, že mu třeba dojde, proč ho pořád někdo "otravuje" s nějakejma hovnama na dvorku...:o))

Chytit se nesmíš nechat přece. On se taky nenechal chytit u toho, že neuklízí... :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: To jiste nebylo mysleno vazne. Psi hovna na dvorku muzou delat zlou krev, ale nechci si predstavovat ten kabat z ostudy a nasledny sousedsky souziti, pokud by dotycnyho pri "napatlavacim zakroku" nekdo pristihnul...
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: no, to je supr reseni:-)) hodne tveho usudku.)
    ne, ted vazne, ty si myslis, ze podobne excesy by neco vyresily?
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLACKSKY: nepochybně :) nezávidím ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: Tak jsi v pohodě...:o)

Já bych jim poradil, když se jim nelíbí hovno, které majitel psa neuklidí, ať ho vemou a namažou majiteli na dveře... a bude klid...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DIVA: Ano uráží mě to a ano záleží mi na názoru souseda. Není to jen slušné vychování co mě k tomu vede.
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: Dnes ráno jsem mluvila s p. Šimkovou, manželkou iniciátora a zeptala jsem se jí, zda má nějaký problém s tím, že chodím se psem na dvorek. S úsměvem ve tváři mi řekla, že ona i její mažel vědí, že já tam uklízím, bo se ne mně koukají z okna :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLACKSKY: a tebe to ňák uráží? bereš si to osobně? je pro tebe názor jednoho starého souseda důležitý? :) pobav sebe i ostatní procházející lehce posměšným ač zdvořilým dopisem na téma důchodci ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: A zkoušeli jste mu to vysvětlit? Dědovi i tomu "pejskaři"? Jaké byly reakce?
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    Chňa, zrovínka tenhle problémek řešíme u nás v domě. Máme za domem zatravněný dvorek, kam většina pejskařů z domu nechává vyčůrat psy. Někdy se tam i pes vykadí a pak přichází uklizení exkrementů, jeden náš soused však tuto povinnost ignoruje a tím nás ostatní staví do velmi špatného světla. Zprvu jsem měla tendence uklízet i po jeho psovi, ale on si na to velmi rychle zvykl a tak jsem od toho zase rycle upustila. Teď ale máme potíže s jedním starým sousedem, který hází vinu i na nás ostatní. Nedávno se u nás na chodbě objevil velmi urážlivý dopis, který rozděluje nájenmíky domu na slušné a majitelé psů.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Možná jo, ale uvidíme:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Nestacila by odpoved "Ano"? :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Přidal jsem anketu, kde se jistě všichni shodnou...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Mno jo, to je ta nevyhoda anonymnich anket...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam