• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: pejsci totiž nekakají jenom na sníh, ale taky na skály a pod vodu.. brilantní myšlenka!
    DIVA
    DIVA --- ---
    tematický repast od verounky :) muck! ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/misto-vosku-maji-na-bezkach-casto-psi-vykaly.html

Tak s "pejskaři" už mají problém i lyžaři, rozesmálo mě to. Za chvíli na ně budou láteřit i potápěči a horolezci:o)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Ano, vidím to.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    B-ze, ty to vidis! Napal bleskem spammera, nebo mu aspon dej poznat jeho vlastni demenci :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Nemazal jsem to, aby to všichni viděli a následně nás pobavili vtipnými komentáři:o)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    se zahradou či zahradním grilem? Nechápu tyhle spamy tady... :)
    THERESA
    THERESA --- ---
    DO DOBRÝCH RUKOU pejska (zbyli nam tu dva), preferujeme lidi se zahradou

BEAUCERON, francouzsky ovcak

zbyli nam tu dva pejsi, slysi na jmeno jsou vychovani, zakladni povely ovladaji
    - je jim pul roku, nestihame to s praci a mame tu fenku atd...
    fotka je starsi, byl jim mesic
    viktor

aziz

takhle vypada mama
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    CEZAM: díky:o)
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    ...no nevim, me teda neprijde zabednenej ;-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: U člověka, který zná psy natolik, že dokáže napsat tohle "nazyvat psa "selmou" je taky dost prehnanost... se nedivím, že mu přijdu přechytřelý, to ti asi přijde každý, koho potkáš, ne?

hehehe
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    TYNA_DOLITA: Ano můžeme slovíčkařit do soudného dne, to že psa přivolávám jsem udala jako příklad, jak by to asi mělo být a jak to mnohdy není, ani čárkou jsem se nezmínila o tobě.

Co si myslí Danklar to opravdu nevím, možná tuším...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    TYNA_DOLITA: Gratuluji a přeji i do budoucna toliko štěstí, jako jsi měla do těď. Veterinární sestrou nejsem, ale mezi psy se pohybuji od mala, o cvičáku ani nemluvím, ale věř, že pokud jdu parkem a žene se kolem mně pes, který je očividně mimo dosah svého majitele, hodně si rozmyslím, jak se zachovám. A co teprve nepejskaři. Ze své zkušenosti: jsem jeden z neukázněných psovodů a né vždy mám psa na vodítku, pokud ale vidím maminku s kočárkem, starší osobu nebo jen nějak zajímavého chodce na ulici, psa si odvolám a počkám než ho zase pustím. Prostě mezi "nepejskaři" převažují lidi, jež mají strach (nebo snad respekt) ze psů. Ať už odůvodněný nebo ne, je potřeba to respektovat a vyvarovat se pak nepříjemným situacím, jako je například nakopnutí psa, povyk chodce...

Neřekla bych tedy, že tvůj názor je nějak špatný, jen podle mně není objektinví.

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Tohle má konečně hlavu a patu, pokračuj:o)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    TYNA_DOLITA: Napiš prosím jaké máš "praktické a široké" zkušenosti se psy. Jen mě zajímá, kde jsi získala ony zkušenosti o které se zde opíráš.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Jasně, DAN9K řekl, že on se bojí a já mu řekl, že je to OK, přirozené. Takže opravdu proběhlo, že "bojim se vsech psu bez voditka a bez kosiku a je to prirozena reakce", ovšem řekl to jeden člověk o sobě a já mu to odsouhlasil jako správné tvrzení, za čímž si stojím. Netvrdím, že je nutné, aby se každý bál, ale že je přirozené, že se tak často děje. To je pravda. Můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno. Ty svůj názor nedokážeš obhájit, nejradši bys tvrdila, že pes není šelma... máš prostě slabé znalosti přírody a podivnou logiku.

Ad pletení se do hovoru, to si děláš prdel? Kdybych to bral podle tvé pochybné logiky, došel bych k závěru, že jsi to byla ty, kdo se navezl do cizího rozhovoru a ještě provokativním a v jádru špatným názorem (příspěvkem), kterým to tady zasíráš už neuvěřitelně dlouho. Znovu říkám, přestáváš mě bavit.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    jo, info všem, GIO měla za neustálé a neopodstatněné napadání mé osoby zákaz psaní, ale asi jsem to nějak blbě nastavil, takže psala... už jsem to snad napravil...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Tak hele, tohle bohuzel tvrzeni "bojim se vsech psu bez voditka a bez kosiku a je to prirozena reakce" tady píšeš pořád jen ty... buď ukaž, kde to kdo napsal, nebo se omluv, že lžeš. Už mě nebavíš.

Tohle mozna by i stacilo si proste precist neoc o chovaní a psu a o tom jak se "vyjadruji" ...neni na tom zas tak nic tezkeho.. je taky pěkně mimo. Mě psy nezajímají a nechci s nimi mít nic společného, proč bych si měl o nich někde číst? Majitel je povinnen zajistit, abych já nemusel s jeho psem komunikovat, to si uvědom!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO:
    "ale vim, ze psu se bat nemam"

- s tím souhlasím, taky jsem si to časem uvědomil, takže se ve mně pomalu střídá strach a obyčejná zlost na neukázněné majitele ;)

TYNA_DOLITA:

ale neprijde mi normalni aby se takhle bal psu clovek kteremu nidky zadnej pes nic osklivyho neprovedl

Bojíš se zmijí? Já jo hele, a to mi nikdy nic neudělaly, vždycky utekly první. Tenhle argument neobstojí. Já nejsem povinen zkoumat chování psů, stejně jako nejsem povinen zkoumat zákonitosti organizovaného zločinu, abych se ho obával a mohl požadovat jeho likvidování (sorry za přirovnání, jde o princip, ne o závažnost). Jinak souhlasím, že fakt, jestli na člověka pes zaútočil nebo ne, je zřejmě zásadní v budoucím postoji člověka, nicméně stále nechápu, na základě čeho je možné odsoudit postoj někoho, kdo se bojí určitého zvířete na základě zkušenosti nikoliv osobní, nýbrž sdělené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam