• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DIVA: ..protože je to prostě pes.. otravnej uslintanej smradlavej.. :D ne sranda. ja samozřejme psy neodsuzuju za to jaký sou, ale mě to jaký sou nevyhovuje - spíš mi to nedělá uplně dobře.. takže mam na ně takovou trochu psychickou alergii

TYNA_DOLITA: :D tos mi připomněla.. když byla moje Jessica (kočka) malá a bydleli sme ještě v paneláku, táta dycky ležel na gauči a pod ním měl na talíři housku s šunkou.. kolikrat se mu stalo že si vzal housku a nic na ní nebylo :D párkrát sme viděli jak se z pod gauče nenápadně vysunula malá černá packa, vyjel dráp a jessica si tim drapkem opatrně tu šunku stahla z housky.. nebo nekdy dělala ryhlý útoky.. že dělala jakože nic, najednou zrychlilia, čapla šunku do tlamy a byla fčudu.. :) to bylo roztomilý.. ale tak aspon ti nenaslintá do talíře a mužeš si vklidu dát novej plátek šunky na housku a je to stravitelny.. což se po psovi moc nedá..

jinak o tom otravování života od kočky.. ted když bydlíme na baráku - stala se z persky kočky divoká kočka :) pouštíme jí ven, no a obcas se stane, že jí někdo omylem zavře dveře, těsně před zimou se to parkrat stalo, jenže jak ji byla kosa tak nevydržela venku.. ted me v noci vzbudili sileny rany do oken.. mela sem malem infarkt, vubec me nenapadlo že to byla kočka.. byly o rany jak od dospelýho chlapa...

ANABEL_LEE: jo, ale malokterá kočka je fakt OTRAVNÁ - stejně tak jako málokterej pes si hledí svého

se psem se to vubec nedá srovnávat..

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ANABEL_LEE: tak usuzuju z jednoho kocoura, kterého mám doma a mnoha a mnoha, které chovaly babičky. Ale jinak máš samozřejmě pravdu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: nemuzes z jednoho kocura usuzovat ze jsou takovu vsichni prece .) jsou jak lidi, nekteri neurotici, jini flegmatici...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TYNA_DOLITA: Já mám doma kocoura a přestože je ještě nekastrovaný (a tedy celkem rozdivočelý), většinu času si opravdu hledí svého. Těch pár zakňučení a zaškrábání si člověk za chvilku přestane úplně všímat.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    TYNA_DOLITA: ale tak "měl" jsem odhadem asi 30 koček no :-)

taky můžeš mít kočku celej život venku a kromě žrádla se o ní vůbec nestarat a jediný, co jí vadí je, že jí je zima...psovi by takovéhle odloučení pravděpodobně způsobilo trauma...
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    ono to tak právě "většinou" neni,víš? ale neboj, nic jako souhlas tady fakt nečekám:D
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TYNA_DOLITA: slovo "většinou" jsi přehlédla záměrně anebo tě postihla selektivní slepota?
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    DAN9K: LOL, tys asi nikdy nemel kocku vid. kočka ti muze nicit nervy takovym stylem ze to nepochopíš, muze to schválně nachcat (nebo rovnou nasrat) do postele, treba proto ze máí zrovna prazdnou misku a je nastvana, muze ti zacit v pet ráno skákat v posteli po hlavě, protoze se jí zrovna chce, muze chodit a řvát po celym bytě, muze te obtezovat pri jídle stokrát víc nez pes, jelikoz je asi tak stokrát mrstnejsi a pokud kocka chce neco z tveho taliře, tak si to taky vezme...a mohla bych pokracovat, tohle je fakt neprekonatelnej výrok ze "kocka si hledí svýho"
    DIVA
    DIVA --- ---
    LOPIK: leda takto: za to že slintá atd může protože .... (?)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Může protože slintá, otravuje, štěká a smrdí
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: .) a pes za "to" může..? .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: Za to ale tezko muze ta kocka, ze ano...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: vysvětli to mojí kočce pls. přítel je alergik a dost ho její projevy přízně obtěžují
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: pointa je v tom, že kočky si většinou hledí svého
    DIVA
    DIVA --- ---
    YAMAJKA: takže psy nebrat ptž sou nevychovaní a pointa: kočky sou lepší? .)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    SMARTCHIN: no jasny, o to smutnejsi je, že to potvrzuje to, že svět je plnej kretenu, protože vychovanej pes je tak jeden z 50ti..
    k psum by se mela prodavat prirucka, jak vychovat tu určitou rasu..
    kočky sou lepší :)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    YAMAJKA: Já bych teda upřímně radši píchla včeličku tátově přítelkyni. Takhle zprzní psa jen úplnej debil, s prominutím.
    Taky nesnáším nevychovaný psy, ale oni za to nemůžou. Dementní jsou jen lidi, co je k tomu dovedli. Kvůli takovejm lidem vznikají kluby jako tenhle... Vychovanej pes, kterýho majitel nenechá ochcávat všechno možný a po kterým sbírá exkrementy je náhodou docela fajn.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: konzervy nejí, jí jenom kočičí granule, a to co mu dává táta (jabka, maso,rohlík, etc) a riskovat že si otravim vlastního otce nemužu :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejaka ta prosla konzervicka s psim zradlem by mohla pomoci :-)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: já věřím, že to již nebude dlouho trvat a natáhne bačkory
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam