DIVA: Tobe uz taky vadi moje rohata ikonka? To jsme dva; uz se mi zajida, preci jen deset let je dlouho a chtelo by to zmenu :) Kdybys v tomhle smeru mela nejakej napad, klidne muzes prekonat ostych a napsat mi do posty.
Tak clovek muze delat ledasco nez jen špačkovat. Kdyz mne svyho casu sralo, ze je uroven kultury v HK z meho pohledu prachbidna, zalozil jsem obcanske sdruzeni a zacal neco delat. Odpurci vykalu na chodniku mohou smele ucinit neco podobneho a organizovane tlacit na zastupitele, aby se o to postarali. Vzdyt to mohou uklizet napr. lide placeni mestem, kteri uklizeji listi atd. (vzit srajdu takovym tim "vysavacem" by asi slo).
Podobne zastupci pejskaru mohou opravnene vznaset naroky na zbudovani psich zachodu - vzdyt oni plati za psa litr rocne, tak kde ty penize konci? Mesto za to doplni sacky u odpadkovych kosu, ale to jiste neni vsechno, ze? Opravdu by neslo u kazdeho parku zbudovat psi hajzlik pravidelne cisteny mestem?
Jinac teda malej off topic - osobne mne milionkrat vic serou lidi, kteri na chodniku parkujou svoje zkurveny auta (ja jim taky nekempuju na silnici, ze jo?).