• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    ANABEL_LEE: tak v tom nemáme nejmenšího sporu

a jinak samozřejmě, vymýtit....a pořádně :-)

řešení mě napadá spousta, ale většinou by to souviselo s ohromnými daněmi nebo praktikami nepopulárních totalitních režimů :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    mi prijde, ze ve vasem podani psi otazka nema reseni. takze asi vymytit, je to tak? a krome psu vam uz nic nevadi?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DAN9K: tak to abys zacal u lidi, ti ohrozujou nebohou faunu a floru asi tak ze vseho nejvic
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    ANABEL_LEE: jde nám o spoustu věcí, ale především o blaho všeho, co by chtělo žít v klidu ve svém prostředí, ale nežije, protože se do něj tahá něco, co tam nepatří/co ho omezuje/co ho ohrožuje :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: takze vam jde predevsim o zver? slechetne...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ANABEL_LEE: no tak vidíš, ne všichni jsme tu až takoví sobci :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DAN9K: ja myslela ze tady mistnim antipejskarum jde predevsim o to, aby nemuseli slapat do hoven a nebezeli na ne psi bez voditek a kosiku apod.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    DAN9K: jasně, já bych ty lidi ani nepouštěl mimo chodník, všechno pošlapou a vyplašej..
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    ANABEL_LEE: a o co jde v rezervaci pokud ne o divokou zvěř a rostlinstvo? Pro lidi jsou města...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: ty furt s tou zveri...
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: nevím jestli existuje přesná vzdálenost, afaik může zasáhnout když pes není pod povelem psovoda (nebo tak nějak). ale víš jak, svědků by bylo málo, pokud nějací

zvěř je tam extrémně krotká. u našich v beskydech stačí zatleskat a srny se rozeběhnou, po těch ostravských aby člověk házel šutre, stojí a civí ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA:
    DAN9K: mám pocit, že platí, že pes musí být 50 metrů od jeho pána, ne?

ANABEL_LEE: Ale tady nejde o lidi, v lese je zákaz pobíhání psů kvůli zvěři.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: smí. nicméně kdyby se to některému povedlo, byla bych ještě ráda že střelil psa .) byl by malý zázrak netrefit postavu které pes běží po boku. i myslivci sou lidi a i mezi něma se dost možná najde pár magorů. zatím mám ale kliku potkávat jenom zelené panáčky co s úsměvem odpoví na pozdrav ;)

ANABEL_LEE: máálokdy, a nejčastěji koňmo ,)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DAN9K: no nemyslim si ze zrovna tahle rezervace bude tak strasne trpet pritomnosti volne pobihajicich psu, taky jsem do ni mnoho let chodila a to misto se vyznacuje predevsim tim, ze tam malokdy nekoho potkas. lidi se neradi prodiraji zarostlyma cestickama, radsi chodi na druhe strane reky, kde je to pekne prochozene
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: jak jinak, tohle je snad ještě horší než psi v paneláku...to by byl snad jediný důvod, proč bych chtěl být myslivcem v rezervaci, že bych střílel volně pobíhající psy, to smí ne? :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: polanský .)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: snad to nebude přílišným zásahem do soukromí, když se zeptám, co je to za les?
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: copak ;)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: muj boze
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: pohrdání je silné slovo, ale mi je smutno spíš ze psů u rodinných domků coby živých zabezpečovacích systémů

pes v bytě je pro mě aktuální téma .) po cca roce snahy jsem si vydobyla stěhování z přítelova domku ke mě do bytu. a jedním ze stěžejních argumentů pro mě byli psi - budou se v tom bytě mít jednoduše líp .) během sedmi minut (běhu) jsme v lese, mám tam hned zkraje schovku na košíky, svoboda pro všechny na dosah ruky ;) a abych to trochu rozdmýchala tak les je (cca) rezervací .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam