• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Velká.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DIVA: Akorat si zapomnela naskalovat i to obleceni.
    A jestli mas stale pocit ze neprispeje ke zmirneni zraneni, tak se kousni vsi silou do zapesti a pak jeste jednou pred tlustou zimni bundu. Poznas rozdil?
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: 4leté děcko má cca 15kg, rotvík cca 45 (pro snazší počty). vemu že ty můžeš mít třeba 80kg, ale přimyslím si, že neumíš nijak rychle běhat, nemáš žádné funkční svaly, vlastně jsi ještě docela nemotorný malý špunt. vedle tebe vyfantazíruju tvora o váze takových (80*3) 240kg, a to 240kg vysoce výkonného svalstva, s neobvykle masivně osvalenýma čelistma, ostrýma zubama, a pomateným úsudkem. tento na tebe neznámo proč zaútočí. jaká je podle tebe šance, že ti jakkoli prospěje zimní oblečení
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: že nechápu zmínku o oblečení, to totiž ve zdravotním stavu kluka po útoku psa nesehrálo roli. jestli eventuelně zranění nebyla nijak zásadní, resp prakticky žádná (ze článku se nic konkrétního nedovídáme), pravda bude jinde. připouštím, že např. mohl otec zasáhnout včas (anebo ještě jinak, nemůžem vědět)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Ono se tam nikde nepíše, že by ho snad oblečení zachránilo, to si tam asi promítáš. Jen, že pomohlo od větších zranění.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: nerozumim, co se tim snazis sdelit... ale treba mam pri pondelku delsi vedeni, to je docela dobre mozny.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: i kdyby se to odehrálo tak jak nám článek servíruje, kluka mohla zachránit leda tatíkova duchapřítomnost. rozhodně ne bunda nebo čepice
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Urcite je to lepsi nez nic, ale skoro si rikam, ze bych fízly radsi videl nekde jinde.

DIVA: Jako forek dobry, ale jinac to asi nebyla zadna prdel.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Díky tomu, že měl na sobě teplé zimní oblečení, byla jeho poranění méně rozsáhlá.

že by kevlar? .)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Rádo se stalo:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Jeden den jsem se nedozvonil a pak jsem na to nejak pozapomnel... diky za pripomenuti.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Neukáznění pejskaři budou pokutováni
    Neukáznění pejskaři budou pokutováni - Sokolovský deník
    http://sokolovsky.denik.cz/zpravy_region/psi20110123.html

Sokolov - Přibudou prý častější kontroly ze strany strážců zákona, a to i v časných ranních hodinách.

Jen tak dál a houšť.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    To musí být zážitek na celý život tohle. Kvůli nezodpovědnosti některých pejskařů aby člověk chodil po ulici ozbrojen, nechutnost.

DOCKINEZ: Jak to dopadlo s tím psem u tebe v baráku? Omluvil se majitel za rušení?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Super zpravy :-)

Rotvajler napadl čtyřletého chlapce, kapesním nožem ho zabil otec dítěte - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/rotvajler-napadl-ctyrleteho-chlapce-kapesnim-nozem-ho-zabil-otec-ditete-1ay-/krimi.asp?c=A110124_134533_brno-zpravy_bor
    LKA
    LKA --- ---
    PATISLAV: moje "vy pejskari" bylo prave na tvuj druhy post. Sice jsem nepochopil ze to myslis POUZE na ty minusy, ale byl to predpoklad. Ze tveho pristupu nemam pocit ze bys na ulici/parku nejak vyrazne resil jednotlive pejskare a nemel tendenci hazet je do jedne anonymni hulvatske masy. Nemam nic proti tomu, pri pomeru tech ok a tech druhych:)

Neprehanej to hned s osocovanim ze lzi. Tos vazne pochopil z toho co sem napsal? (jsem on, ne ona ..blbej nick:) Navic kdyz pisu ze ti davam za pravdu, bohuzel ne doslova? Ani ten policajt mi nevadi, jestli tam je zakaz, byls v pravu. V prvni chvili me pri cteni napadlo ze to je tvuj subjektivni pohled, rozhodne sem to jako lez nebral. Neznam te, nevim co je pro tebe "zbesile pobihani vsude mozne" ..10m, 50m, 100m?. Neznam tvou matku, nevim jak moc neprijemna a pedantska byla (sam pises ze sama nediplomaticky zacala a mas k ni taky citovou vazbu - tady ji nekdo nazval kravou), atd. Doprej mi nejake vlastni asociace a trosku volnosti v interpretaci:)

Klidne oponuj, ja verim ze se takovej clovek chova stejne se psem, za volantem a pri jakemkoli konfliktu. Neverim ze to zlo v nas vyvolava pes:)

Nevim na jake kuraky narazis ty, ja s nima mam opacne zkusenosti. Muj kurak je tvuj pejskar:) Da mi hodne prace ke kazdemu pristoupit jako k nekomu novemu a slusne ho prvne poprosit, znovu a znovu, aniz bych vzpominal jak me ten posledni poslal doprdele a vyfoukl kour do xichtu - neagresivne nezmuzes nic.

PATISLAV: Ja si toho taky pamatuju ..stado muflonu za barakem. A nemyslim ze zmizeli kvuli pejskarum. Uznavam ze hodne zvere pejskari vyhnali daleko od sidel. Kdysi sem za humny a v okolni krajine vencil jediny, vsichni psi byli na zahradach, ted se i na vsi stava z venceni moda.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PATISLAV: ja se tesim az ty budes mit vic casu, to bude mit MP spoustu prace a ubude nam nelegalnich cinnosti:-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: hm, koncept přijatelný, chyba bude jinde .) "příroda je tu pro člověka" ntvrdím, ani si to nemyslím. "přírodu chráníme pro sebe" je trochu o něčem jiném
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PATISLAV: a tim zes zavolal policii ses snim vyporadal?:o vzdyt to mu nejspis bylo stejne tak jedno jak ty....
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PLAVEVA: nechápu ten otazníček a celou tu větu okolo.

Pokud znáš jiný způsob, jak se vypořádat s arogantním člověkem, který jedná proti tomu, jak by zodpovědný člověk jednat měl, vzpírá se prosbám o nápravu a ještě ti dává najevo, jak moc jsi mu ukradená, protože jsi na něj krátká, a to bez použití násilí či jiné nelegální činnosti, rád si ho poslechnu. Ignorování či poslušné sklopení uší jako alternativu opravdu neberu.

DIVA: Já ten koncept nikde neobjasňuji. Je to mnohými ateisty obecně přijímaný koncept. Život (potažmo příroda) tu není pro nikoho, nikomu nemá sloužit a nikomu není určen(a). Příroda tu je sama pro sebe, život existuje pro život samotný, ne proto, aby z toho měl někdo (nedejbože člověk) užitek. To, že z (dosavadní) rozmanitosti přírody člověk užitek měl, neznamená, že příroda je tu pro člověka.

Paradox nespoutané přírody mi opravdu nedochází. Nechat volné ruce přírodě neznamená nechat volné ruce přírodě všude. Problém je v tom, že momentálně má člověk bytostný problém nechat přírodě volné ruce alespoň někde.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: ja s tebou ohledne regulace a myslivosti v zasade souhlasim, jsem jiz dlouha leta zapalenym diskuterem v klubu myslivost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam