PATISLAV: moje "vy pejskari" bylo prave na tvuj druhy post. Sice jsem nepochopil ze to myslis POUZE na ty minusy, ale byl to predpoklad. Ze tveho pristupu nemam pocit ze bys na ulici/parku nejak vyrazne resil jednotlive pejskare a nemel tendenci hazet je do jedne anonymni hulvatske masy. Nemam nic proti tomu, pri pomeru tech ok a tech druhych:)
Neprehanej to hned s osocovanim ze lzi. Tos vazne pochopil z toho co sem napsal? (jsem on, ne ona ..blbej nick:) Navic kdyz pisu ze ti davam za pravdu, bohuzel ne doslova? Ani ten policajt mi nevadi, jestli tam je zakaz, byls v pravu. V prvni chvili me pri cteni napadlo ze to je tvuj subjektivni pohled, rozhodne sem to jako lez nebral. Neznam te, nevim co je pro tebe "zbesile pobihani vsude mozne" ..10m, 50m, 100m?. Neznam tvou matku, nevim jak moc neprijemna a pedantska byla (sam pises ze sama nediplomaticky zacala a mas k ni taky citovou vazbu - tady ji nekdo nazval kravou), atd. Doprej mi nejake vlastni asociace a trosku volnosti v interpretaci:)
Klidne oponuj, ja verim ze se takovej clovek chova stejne se psem, za volantem a pri jakemkoli konfliktu. Neverim ze to zlo v nas vyvolava pes:)
Nevim na jake kuraky narazis ty, ja s nima mam opacne zkusenosti. Muj kurak je tvuj pejskar:) Da mi hodne prace ke kazdemu pristoupit jako k nekomu novemu a slusne ho prvne poprosit, znovu a znovu, aniz bych vzpominal jak me ten posledni poslal doprdele a vyfoukl kour do xichtu - neagresivne nezmuzes nic.
PATISLAV: Ja si toho taky pamatuju ..stado muflonu za barakem. A nemyslim ze zmizeli kvuli pejskarum. Uznavam ze hodne zvere pejskari vyhnali daleko od sidel. Kdysi sem za humny a v okolni krajine vencil jediny, vsichni psi byli na zahradach, ted se i na vsi stava z venceni moda.