PATISLAV: to že veřejně pochybuješ o tom, jestli znám rozdíl mezi psychologem a psychiatrem a to že se chováš naprosto neprávem povýšeně (""za prvé se prosím nauč používat tlačítko "odpovědět"...."" - jsem ten text upravoval a hold mi to vypadlo, krom toho myslim že předtim byly moje reakce normálně označený jako odpověď takže si odpust svoje povýšený poučky) beru prostě jako navážení.
potom teda vůbec nevim proč do toho pleteš nějaký zákony. myslim že se tady bavíme o tom, jak by se měli chovat slušný a hlavně zodpovědný majitelé psů - nejsme u žádnýho soudu - to zase mě přijde trochu jako EMO výblitek. Navíc tvoji bezpečnost, pokud jsem správně pochopil, z většiny případů nikdo nenarušuje, jen ty se občas, kvůli nějakejm svejm předsudkům, cejtíš ohroženě...
A tobě teda jde jak se teď dočítám o to, abys prosadil do zákona nějakou restriktivní novelu o chování tzv "bojových" plemen psů (hroznej blábol - bojový plemeno) ??????
Nemyslíš že takový věci jako že maj lidi podle svýho svědomí, úměrně k potencionálnímu nebezpečí omezit svévoli svejch zvířat už jsou v zákoně dávno zakotvený??????
Promiň, ale jak si ještě zpětně pročítám tenhle klub, opravdu se pořád nedokážu zbavit dojmu, že bys nejradši viděl každýho psa, kterýho bys v případě nějakýho nepravděpodobnýho konfliktu nemohl odkopnout 20m a kterýho považuješ z nějakejch důvodů za "bojovýho, přivázanýho na ocelovym lanku za nohu jeho pána a pouštět z něj aby ho mohl jen na louce obehnaný 2m vysokym pletivem s žiletkovym drátem a pod vysokym napětim.......
Asi si budu muset říct správci o BUN. Myslim že ve svojí podstatě by se Patislav shodl s většinou přispěvatelů do tohodle klubu, akorát dost nesdílíme jeho obavy z nepravděpodobného a nedáváme mu dost zapravdu, takže má potřebu celou věc neustále eskalovat do nesmyslů, emocionálně zabarvovat odpovědi místo konstruktivní debaty, apod..
Obdivuju trpělivost id KOMIAU. Je vidět že psům opravdu rozumí a myslim že se musí často překousávat, aby v odpovědích na Patislava nebyl/a ani mírně agresivní.