jestli se chceš litovat,stoupni si pred zrcadlo,toho psa sis do cesty přivedl sám,at se ti to líbí nebo ne,pokud s ním máš problém měl bys ho začít řešit. Souhlasím s tím že psi se musí vychovat(do jistné míry každé plemeno trochu jinak,dle povahy a pod.,nemužeš po maltézákovi chtít aby šel u nohy,nebo se na povel zakousl někomu do rukávu). Též souhlasím s faktem,že mají psi a tzv.hodná plemena (viz labradoři,kokři,jezevčíci, čivavy a spol) jsou často,díky titulkům v odbornejch knihách, rozmazlená a nevychovaná stvoření.Což vede k dost nepříjemnej situacím,kdy to většinou končí tím,že pes není přítelem člověka,ale člověk je otrokem psa. To všechno ,ale děláme my,lidé. Takže pokud ti vadí špatně vychovanej pes,neřvi na psa,ale na jeho pána. A propo,pokud sis psa přivedl do života (,což evidetně ano,když něco nemáme rádi,přitáhnem si to,abycohm se s tím naučili pracovat),pak bys měl definovat co všechno ti vadí a zjistit jestli náhodou nemáš te samej problém....říkáš že je to pes kretén,popisuješ,že se chová (možná tvými slovy) jako rozmazenej žárlivej fracek, skýtá se otázka,ty jsi jedináček? Nekrká tě náhodou,že když vynechámě to kálení po bytě(což by se dalo nahradit tvorbou bordelu) je ten pes stejnej jako ty? Obzvlášt když to zakončuješ větou já jsem malej pejsek-politujte mě