• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: tak jasně, souhlas, to je taky masakr, takhle nic neudělat bych asi nedokázal...
      DIVA
      DIVA --- ---
      DANKLAR: trochu drsné spíš jak tam ti lidi postávají a natáčí než aby mu sehnali zbraň. na tomhle videu není pes ten jediný na odstřel
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      PATISLAV: trochu drsný teda... jak tam děda útrpně seděl a nechal se okousávat...
      DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: můžu na základě babicovy estrády hodnotit schopnost čechů vařit?
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      PATISLAV: Jojo, na tohle ti nejakej kokot odpovi, ze prece "zadny bojovy plemena neexistuji" :)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Důchodce polévá v Budějovicích psy zkvašenými lidskými výkaly – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/krimi/257413-duchodce-poleva-v-budejovicich-psy-zkvasenymi-lidskymi-vykaly.html?ref=stalo-se
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Útok pittbula - návratdoreality.cz
      http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=12227
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/391047_272759132765262_100000935333407_736174_2026291076_n.jpg

berte vážně varování že bojové plemeno není dobré nechávat s dítětem bez dozoru :D
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      TEKKIT: No to já třeba nečekám:) Napsala jsem mu do zprávy co zkusit, na koho se obrátit. Upřímně mu přeju, aby to se svou čubinkou zvládli. Není to bezvýchodná situace a za každýho páníčka, který problémy řeší tím, že se zajímá a pracuje na tom, jsem ráda. Není nic jednoduššího než se psa zbavit. A myslím, že ten kdo se problému postaví čelem je svým způsobem hrdina.

BUCKET: Myslím že nejde:) Nejsem si jistá jak tenhle obojek funguje ale většinou je to na principu stříkající vody, co psa vyvede z míry že svého konání na chvíli zanechá. Za což je psa dobré odměnit. Tenhle obojek se používá na umíněné štěkání, což je jiný případ než kňourání a stesknění po páníčkovi.
      Díte se vychovává a umírňuje podstatně obtížněji. A když občas ty pejskaře pozoruju, tak lituju jejich budoucí děcka. Btw: taky si myslím, že by děti měli mít občas povinně roubík, náhubek a vodítko:D
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      KOMIAU: já jsem taky čekal že mu tady někdo poradí, že nejlepší rada jak si poradit s kňučením psa, je nemít psa:))
      BUCKET
      BUCKET --- ---
      To je super věc, zajímalo by mě, jestli by to šlo použít i na řvoucí děcko. Asi jo, akorát by to místo ultrazvuku muselo vysílat el. šoky.
      LKA
      LKA --- ---
      DOCKINEZ: ..aneb poridte si posledni model naseho instatntniho vykastrovaneho, ticheho psa na dobirku. Nejlepe se bude vyjimat u vas doma na gauci, muzete si ho ruzne dotvarovat pomoci pribalenych gumicek. Jedine nas Fido de luxe je idealni pro 21 stoleti. To vse bez prace!:)
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      z trouby mozna uz to knuceni slyset tolik nebude
      BASTOCH
      BASTOCH --- ---
      KOMIAU: jo díky za upozornění i za rady do pošty.. první auditko, co na mě vyskočilo po vyhledávání slova psi, nebo pejsci
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      PATISLAV: Nemyslela jsem to jako striktní zákaz řešení takových témat zde a jsem ráda že se k tomu nepostavíme čistě negativně. Ale upřímně, kdo z nepejskařů, kteří si sem chodí ulevit když se rozzohní nad nevychovaností psa některého z pejskařů, opravdu ví jak pomoci protože psům a jejich patologickému chování rozumí?
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Ale jo, já bych řekl, že problémy se psy se tu řešit mohou.
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      BASTOCH: Asi ses netrefil do spravneho auditka.

[ Pejskovééé :o) fšechny fotečky seeem (svých mazlíčků i jiných pejsánků). Vše vítáno :o)) Pobavme se jejich roztomilostí ]
      Pejskovééé :o) fšechny fotečky seeem (svých mazlíčků i jiných pejsánků). Vše vítáno :o)) Pobavme se jejich roztomilostíN
      BASTOCH
      BASTOCH --- ---
      zdravim, potřeboval bych poradit, jak se dá vyzrát na psí kňourání, když je doma sám?
      nemáte někdo typy, jak na to? venčená je dostatečně.. stejně prostě sama doma dělá brajgl.. vesměs i když je v bytě s člověkem, kterého ještě moc nezná.

řešíme to teď, protože se moje fenka se mnou přestěhovala a sousedi to asi dlouho trpět nebudou.. v paneláku i to kňučení je celkem slyšet. Možná je to taky novým prostředím, ale v minulém bytě to dělala poslední dobou taky, jen jsme tomu nemuseli doposavad věnovat tolik pozornosti.. a vesměs jsme o tom ani neměli ponětí. (jsou jí 4 a dřív tenhle problém nebyl.. je to otázka posledních pár měsíců)

Máte někdo nějaké typy, rady?
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      PATISLAV: jo v OKU, psa tam můžeš mít, ale na vodítku. Šli jsme tam na jednu sklenku, tak jsem vytáhla čubinu sebou. Nakonec jsem to byla já kdo prchal, protože nikoho nebude zajímat kterej a čí pes štěká. Raději vypadnout než poslouchat, že její pes štěká proto, že já tam mám psa(kterej je zticha a pokojně leží pod stolem). Nebo se dohadovat až nakonec tam nebudu moct se psem přijít vůbec.
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      KOMIAU: tos byla v Oku anebo dovolují psy ještě i někde jinde?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam