• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: trochu drsné spíš jak tam ti lidi postávají a natáčí než aby mu sehnali zbraň. na tomhle videu není pes ten jediný na odstřel
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: trochu drsný teda... jak tam děda útrpně seděl a nechal se okousávat...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: můžu na základě babicovy estrády hodnotit schopnost čechů vařit?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: Jojo, na tohle ti nejakej kokot odpovi, ze prece "zadny bojovy plemena neexistuji" :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Důchodce polévá v Budějovicích psy zkvašenými lidskými výkaly – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/257413-duchodce-poleva-v-budejovicich-psy-zkvasenymi-lidskymi-vykaly.html?ref=stalo-se
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Útok pittbula - návratdoreality.cz
    http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=12227
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/391047_272759132765262_100000935333407_736174_2026291076_n.jpg

berte vážně varování že bojové plemeno není dobré nechávat s dítětem bez dozoru :D
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    TEKKIT: No to já třeba nečekám:) Napsala jsem mu do zprávy co zkusit, na koho se obrátit. Upřímně mu přeju, aby to se svou čubinkou zvládli. Není to bezvýchodná situace a za každýho páníčka, který problémy řeší tím, že se zajímá a pracuje na tom, jsem ráda. Není nic jednoduššího než se psa zbavit. A myslím, že ten kdo se problému postaví čelem je svým způsobem hrdina.

BUCKET: Myslím že nejde:) Nejsem si jistá jak tenhle obojek funguje ale většinou je to na principu stříkající vody, co psa vyvede z míry že svého konání na chvíli zanechá. Za což je psa dobré odměnit. Tenhle obojek se používá na umíněné štěkání, což je jiný případ než kňourání a stesknění po páníčkovi.
    Díte se vychovává a umírňuje podstatně obtížněji. A když občas ty pejskaře pozoruju, tak lituju jejich budoucí děcka. Btw: taky si myslím, že by děti měli mít občas povinně roubík, náhubek a vodítko:D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KOMIAU: já jsem taky čekal že mu tady někdo poradí, že nejlepší rada jak si poradit s kňučením psa, je nemít psa:))
    BUCKET
    BUCKET --- ---
    To je super věc, zajímalo by mě, jestli by to šlo použít i na řvoucí děcko. Asi jo, akorát by to místo ultrazvuku muselo vysílat el. šoky.
    LKA
    LKA --- ---
    DOCKINEZ: ..aneb poridte si posledni model naseho instatntniho vykastrovaneho, ticheho psa na dobirku. Nejlepe se bude vyjimat u vas doma na gauci, muzete si ho ruzne dotvarovat pomoci pribalenych gumicek. Jedine nas Fido de luxe je idealni pro 21 stoleti. To vse bez prace!:)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    z trouby mozna uz to knuceni slyset tolik nebude
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    KOMIAU: jo díky za upozornění i za rady do pošty.. první auditko, co na mě vyskočilo po vyhledávání slova psi, nebo pejsci
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    PATISLAV: Nemyslela jsem to jako striktní zákaz řešení takových témat zde a jsem ráda že se k tomu nepostavíme čistě negativně. Ale upřímně, kdo z nepejskařů, kteří si sem chodí ulevit když se rozzohní nad nevychovaností psa některého z pejskařů, opravdu ví jak pomoci protože psům a jejich patologickému chování rozumí?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Ale jo, já bych řekl, že problémy se psy se tu řešit mohou.
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BASTOCH: Asi ses netrefil do spravneho auditka.

[ Pejskovééé :o) fšechny fotečky seeem (svých mazlíčků i jiných pejsánků). Vše vítáno :o)) Pobavme se jejich roztomilostí ]
    Pejskovééé :o) fšechny fotečky seeem (svých mazlíčků i jiných pejsánků). Vše vítáno :o)) Pobavme se jejich roztomilostíN
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    zdravim, potřeboval bych poradit, jak se dá vyzrát na psí kňourání, když je doma sám?
    nemáte někdo typy, jak na to? venčená je dostatečně.. stejně prostě sama doma dělá brajgl.. vesměs i když je v bytě s člověkem, kterého ještě moc nezná.

řešíme to teď, protože se moje fenka se mnou přestěhovala a sousedi to asi dlouho trpět nebudou.. v paneláku i to kňučení je celkem slyšet. Možná je to taky novým prostředím, ale v minulém bytě to dělala poslední dobou taky, jen jsme tomu nemuseli doposavad věnovat tolik pozornosti.. a vesměs jsme o tom ani neměli ponětí. (jsou jí 4 a dřív tenhle problém nebyl.. je to otázka posledních pár měsíců)

Máte někdo nějaké typy, rady?
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    PATISLAV: jo v OKU, psa tam můžeš mít, ale na vodítku. Šli jsme tam na jednu sklenku, tak jsem vytáhla čubinu sebou. Nakonec jsem to byla já kdo prchal, protože nikoho nebude zajímat kterej a čí pes štěká. Raději vypadnout než poslouchat, že její pes štěká proto, že já tam mám psa(kterej je zticha a pokojně leží pod stolem). Nebo se dohadovat až nakonec tam nebudu moct se psem přijít vůbec.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOMIAU: tos byla v Oku anebo dovolují psy ještě i někde jinde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam