• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: ani teorii že nikdo není lepší než někdo jiný nevěřím .) lidi sou různí a nejsou si rovni

já taky ráda poradím komukoli, ale schvalovat proto xenofobní percepční zkratky nehodlám. chápu že někdo něco / někoho nesnáší, pokud k tomu má důvod. nesnášet pepu protože je franta debil je omezené a klidně si z dotyčného utahovat budu, pěkně po zásluze .)

ale k věci. s čím jsi sem šla původně? .)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Tohle auditko patří těm, co jsou naštvaný z bezohledných pejskařů, nejde o všeobecné nenávidění psů a jejich majitelů. Takže svým způsobem cítím, že sem patřím, tahle problematika mě zajímá, nebo si přijdu zanadávat na nějakýho debila. A tudíž mě nepřekvapí, když se tu objeví někdo, kdo díky nezodpovědným a bezohledným pejskařům nemá rád pejskaře obecně. Nebo k nim je nesnášenlivý. Mě to nepřekvapuje a jsem ochotná to tolerovat.
    Můj soused psům nerozumí a vidí je jako chlupatá, smradlavá, špinavá zvířata která přenášejí parazity a nemoce. Navíc ho ohrožují (loveckého psa chápu, že když vidí souseda z dálky dobíhat tramvaj, že je to pro něj vhodný objekt k lovecké zábavě) a chudák nekouká na zem a pak šlape v hovnech. Chápu že ho to obtěžuje. Ale kvůli tomu si ho nebudu dobírat, nebudu ho záměrně provokovat a dělat z něj blbce a ignoranta. Mám vychovaného psa a ráda mu pro příště poradím, přesně jako včera, jak se zachovat když.. Aby zase nebyl kousnutej, rozumněj štípnutej.. při pronásledování psem.
    Nechápu agresi proti takovýmto lidem a nechci aby se to tady na základě neporozumnění a nadřazování se jeden nad druhýho hádalo. Ani jeden z vás není o nic lepší než ten druhý.
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: předpokládat že jsou všichni stejní (a kdo tvrdí že ne, dělá to dodnes) je ošemetné ;) já nesnáším zásadně jednotlivce .)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    DIVA: Sáhněme si do svědomí, všichni máme tento danajský dar něco nebo někoho už z principu nesnášet. Především když jde o specifickou skupinu lidí. Například někoho můžou štvát popeláři, jiného cyklisti nebo pomalí mrzutí důchodci co volí KSČM. To není v povaze. Nikdo z nás není všemilující bytost a jestli si to o sobě myslí, tak si neskutečně ubližuje tím, jak lže sám sobě.
    DIVA
    DIVA --- ---
    WASHO23: je to zřejmě součást toho povahového rysu který nutí nesnášet .) jako třeba pejskaře a tak ;)

KOMIAU: nedej se pobízet ,)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Ups, to jsem netušila, že tady bylo ticho před bouří. Přišla jsem sem vznést dotaz a místo toho koukám, že nejen psiska potřebují náhubky ale někdy i lidi aby se navzájem nesežrali.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: ano, měls to pochopit jako "flejm v rozumné míře" jak správně pochopil/a DIVA. Jinak teda nevim proč by měla Bukamila lhát - ??? Jenom vyjádřila, že má z NĚKTERÝCH diskutujících takovej pocit. To že ty jsi vztahovačnej ješita kterej to vzal hned na sebe a úplně zbytečně se kvůli tomu rozčiluje je věc úplně jiná... troubo
    DANKLAR: omlouvám se a zkusim to. když on si o to tak řiká.. :D
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    WASHO23: hele, tvoje příspěvky jsou fakt mimo mísu, polepši se
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: v zájmu věcnosti této (odborné) diskuze bys mohl od obhajoby upustit. zvlášť když šlo zjevně o bezpředmětný štěk
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: Takže jinými slovy, Bukamila lže, až se jí od huby práší a ty jsi jenom trouba, co nemá nic konkrétního, ale rád/a provokuje. Stačilo říct rovnou.

(a jen tak michochodem, to je ale překvapení, že se ozvu, když jsem tu s Danklarem prakticky jediný, kdo se tu s vámi ještě hádá. Když se bavíš s někým v hospodě a ujede ti uštěpačná poznámka, taky je ten druhý potrefená husa, když se ohradí? Nebo má být idiot a myslet si, že jsi komentoval někoho u jiného stolu, v jiné hospodě nebo v jiném městě? Omg)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: prostě postřelená husa sama zahýká. není potřeba citace, stačí že jsi se na to sám ozval. hchkrdtn :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOMIAU:
    DIVA: souhlas. Řešením spíš je, aby byli policisté občas na ulici nebo v parku vidět. Ale ono je jednodušší a pohodlnější třeba tou Stromovkou jednou za půl hodiny projet autem a pak se stavit na koblihy, či co to pojídají ty české verze Clancyho Wigguma.
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: raději tak než by vyjížděli ke každému uprdnutí kdejaké pohoršené jedobáby
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BUKAMILA: Máš s tím zkušenosti? Myslíš že se hlídka bude obtěžovat přijet dřív než dědek odbelhá do baráku? Když se vlastně prokazatelně nic nestalo? S poldama mám tu zkušenost, že dokud člověk nemá monokl a papír od lékaře, tak se nepojedou podívat ani na útočníka, který tě zmlátil a vyhodil z domu kde máš trvalej pobyt. Obávám se, že na moje telefonické zavolání, že dědkův pes je na volno, agresivní a napadá mi psa hodí bobek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: pak by mě zajímala konkrétní citace. Anebo stfu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: těch postřelených co hýkají :DD
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BUKAMILA: kterých?
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    KOMIAU: no tak ono stačí legálně zavolat policii, protože pokud neni nikde vyznačeno, že je povolený volný pohyb psa, pak je povinen mít je na vodítku a pokud jsou navíc agresivní, pak i dát jim náhubek, stačí na něj legálně zavolat policii, že má nezvladatelné agresivní psy bez náhubku a bez vodítka
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    DANKLAR: takhle doslova to tu nikde nebylo, ale z názorů některých lidí mám ten pocit
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    DANKLAR: Na dědka? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam