• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BUKAMILA: Máš s tím zkušenosti? Myslíš že se hlídka bude obtěžovat přijet dřív než dědek odbelhá do baráku? Když se vlastně prokazatelně nic nestalo? S poldama mám tu zkušenost, že dokud člověk nemá monokl a papír od lékaře, tak se nepojedou podívat ani na útočníka, který tě zmlátil a vyhodil z domu kde máš trvalej pobyt. Obávám se, že na moje telefonické zavolání, že dědkův pes je na volno, agresivní a napadá mi psa hodí bobek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: pak by mě zajímala konkrétní citace. Anebo stfu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: těch postřelených co hýkají :DD
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BUKAMILA: kterých?
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    KOMIAU: no tak ono stačí legálně zavolat policii, protože pokud neni nikde vyznačeno, že je povolený volný pohyb psa, pak je povinen mít je na vodítku a pokud jsou navíc agresivní, pak i dát jim náhubek, stačí na něj legálně zavolat policii, že má nezvladatelné agresivní psy bez náhubku a bez vodítka
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    DANKLAR: takhle doslova to tu nikde nebylo, ale z názorů některých lidí mám ten pocit
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    DANKLAR: Na dědka? :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KOMIAU: Paralyzér.
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BUKAMILA: V tom s tebou souhlasím, bez výhrady.

Poraďte mi prosím někdo jak legální cestou donutit chlápka od vedle aby své agresivní křížence jezevčíka a kdovíčeho připnul vodítko, nebo aspoň dostala náhubek aby nenapadala kolemjdoucí psy? Bohužel naše malá čubinka to schytává často, přestože se snažíme vyhnout, přejít na jiný chodník. 'Dědek nereaguje a dělá že se ho to netýká. Možná že jezevce nějakej jinej pes zakousne, ne že bych mu to přála ale už aby jsme se toho dotěrnýho agresora a debilního dědka zbavili.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BUKAMILA:
    "jinak ještě bych ráda podotkla, že někteří, co tu chtějí, aby měli pejskaři stroje místo psa, který prostě roboticky sedí stojí nebo jdou podle toho, jak je člověk naprogramuje"

Čtu to tady pravidelně, ale tohohle jsem si nevšimnul, kde to bylo? Díky.
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    jinak ještě bych ráda podotkla, že někteří, co tu chtějí, aby měli pejskaři stroje místo psa, který prostě roboticky sedí stojí nebo jdou podle toho, jak je člověk naprogramuje, tak ty bych chtěla upozornit, že psy a děti mají k sobě hodně blízko a dost si na svých dětech s tímhle přístupem vylámete zuby, bacha aby vám z nich pak díky tomu nevyrostlo taky něco nezvladatelného
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    víte o tom, že nejagresivnější plemeno jsou jezevčíci?.....

málokterý majitel toho tzv. bojového plemene je idiot, který se o psa nestará, chápu, že je asi rozdíl, když vám pes ukousne ruku, nebo když vás pes kousne a vy to skoro ani necítíte, ale nedělala bych z nich o moc víc nebezpečný zvíře než třeba z krysaříka, obojí je šelma a potřebuje výcvik...ano, je dost zpráv o tom, kdy pes napadl chlapečka, ale že to něj předtím nevychovaný chlapeček rýpal klackem nebo ho tahal za ocas, to se už ale nikde nezmiňuje, vždycky je při takovém napadení na vině člověk, buď majitel a nebo z větší části samotný napadený........

představte si, jak třeba zase pejskař kvete z hysterické matky, která hned jak vidí psa bez vodítka, začne ječet na své dítě rychle honem poběž ke mně a začně dítě zvedat nad hlavu.....kdyby prostě jen šla okolo, tak si jich pes ani nevšimne, případně k nim jen čuchne a jde dál...

a nebo slepice, co si domu pořídí takové ty krysopsy, které učí na plíny, nedávají jim žádnou výchovu a pak se jdou projít s takovou potvorou mezi psy, takový zmetek akorát začne napadat ostatní psy, vyvolá tam rozbroje a ta slépka ho pak ještě jako velikou chuděrku zvedne ze země a ječí na ostatní .....ta si taky dobře zadělává na průser a to jen protože má sama agresivního a nevychovaného psa...její pes sice nikoho nepotrhá, ale pak ať se nediví, až jí ten miláček rozdráždí jinak klidného pitbula, který pak pokouše i jí, když bude tu bestii zvedat nad hlavu

podle mě by bylo nejlepší, kdyby se ve školách stejně jako první pomoc probíralo i jak se má člověk chovat v přítomnosti psa....dost by to pomohlo od zbytečných problémů
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    asi joo
    DIVA
    DIVA --- ---
    zřejmě se tu mazalo
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    EIFI_MESER: dobrej slint
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    wtf?
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    jestli se chceš litovat,stoupni si pred zrcadlo,toho psa sis do cesty přivedl sám,at se ti to líbí nebo ne,pokud s ním máš problém měl bys ho začít řešit. Souhlasím s tím že psi se musí vychovat(do jistné míry každé plemeno trochu jinak,dle povahy a pod.,nemužeš po maltézákovi chtít aby šel u nohy,nebo se na povel zakousl někomu do rukávu). Též souhlasím s faktem,že mají psi a tzv.hodná plemena (viz labradoři,kokři,jezevčíci, čivavy a spol) jsou často,díky titulkům v odbornejch knihách, rozmazlená a nevychovaná stvoření.Což vede k dost nepříjemnej situacím,kdy to většinou končí tím,že pes není přítelem člověka,ale člověk je otrokem psa. To všechno ,ale děláme my,lidé. Takže pokud ti vadí špatně vychovanej pes,neřvi na psa,ale na jeho pána. A propo,pokud sis psa přivedl do života (,což evidetně ano,když něco nemáme rádi,přitáhnem si to,abycohm se s tím naučili pracovat),pak bys měl definovat co všechno ti vadí a zjistit jestli náhodou nemáš te samej problém....říkáš že je to pes kretén,popisuješ,že se chová (možná tvými slovy) jako rozmazenej žárlivej fracek, skýtá se otázka,ty jsi jedináček? Nekrká tě náhodou,že když vynechámě to kálení po bytě(což by se dalo nahradit tvorbou bordelu) je ten pes stejnej jako ty? Obzvlášt když to zakončuješ větou já jsem malej pejsek-politujte mě
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: tak jasně, souhlas, to je taky masakr, takhle nic neudělat bych asi nedokázal...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: trochu drsné spíš jak tam ti lidi postávají a natáčí než aby mu sehnali zbraň. na tomhle videu není pes ten jediný na odstřel
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: trochu drsný teda... jak tam děda útrpně seděl a nechal se okousávat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam