Já se jdu také vybrečet... byli jsme se minulý víkend a včera koupat na jednom malém zatopeném lomu nedaleko Prahy, opravdu pěkné místo s čistou vodou v zelenomodrém odstínu, dokonce tam byli i raci...
Bohužel jak to tak bývá byli problémem lidi.) Obvykle mi u vody nejvíce vadí malé uřvané děti a neúnavní "chlapark" hlásiči, tady mi ale nejvíc vadily smečky psů které si lidi přitáhli.
Když píšu smečky, myslím to doslovně, těch psů tam bylo na poměrně malém prostoru snad 20 nebo 30. Běžně přišli dva lidé a měli pět psů, dvakrát velká černá pouliční směs, jeden labrador, jezevčík...
Minulý víkend jsem tam zahlédla bernské salašnické psy a novofundlana - mimochodem celou dobu uvázaného zatímco páníček stál vedle něj a pes tam štěkal jako šílenej.
Pochopitelně strašná legrace házet psům do vody míčky a větve a řvát u toho jako magor na celý lom, psi štěkají, perou se, kňučí, hystericky pobíhají... to celé několik hodin (celé odpoledne) ze všech stran.
Nevím zda to přitahuju, ale tihle lidé s nejhlučnějšími a nejobtížnějšími psy se pokaždé naserou nedaleko místa kde ležím.
Včera už to dost gradovalo když nám málem hnusný bílý buldoček pochcal batoh a posléze se mi nějakej pes proběhnul po ručníku zablácenýma tlapama. Mimochodem buldoček neuměl plavat - ještě aby uměl když je to člověkem vyšlechtěná zdeformovaná obluda která pomalu nemůže ani chodit... páníček asi trpěl komplexem méněcennosti za svého "psa", takže ho navlékl do slušivé reflexní plavecké vesty a jal se ho učit plavat. Pes se celou dobu zoufale snažil dostat na břeh.
hezké a slušivé nemyslíte ;)?
.
Tak nějak nevím co si z tohohle pekla mám odnést za poučení, asi že jsem tichá netolerantní svině která nikoho svou existencí neobtěžuje a proto tu pro ní není místo... a asi bych se měla omluvit všem majitelům NĚMÝCH tváří že mě jejich uštěkaní míláčci k smrti serou, nechci je poslouchat a nepřipadají mi zábavní...
a pardon za emíčko výlev, snad se mnou někdo soucítí...