NENUPHAR: haha ! já zrovna byla o víkendu v lomu .. a byla jsem ráda, že tam nějací lidé měli mopslíčka.. jsem si ho od nich půjčovala.. oni jsou totiž stejně srandovní jako buldočci..no nic.. jen by bylo možná dobrý upřesnit, že se ta zlost, kterou může mít člověk na psi (když je jich například hodně a dělaj bordel) ..stejně týká pouze jejich páníčků.. což jsou bohužel někdy militantní kriplové...kteří prostě nechtěj připustit, že by jejich pes mohl někomu vadit.. jakmile něčí vztah ke psům vydává tímto směrem, začíná mi být krajně nesympatický.. všimněte si, že každá pořádná smažka (technař) nutně musí mít svého vlčáka.. taky si všimněte, že spousta z nich působí jako asistent/ka postiženým, dalo by se říci, že je to šlechtí?. Ne. Je to normální póza, kompenzace něčeho, co jim bylo amputováno. takže pejsci ťuťuňuňu.. ale s jejich majiteli je to horší...
A ještě k těm psům u vody.. já myslím, že třeba u moře na plážích je běžný, že tam psi nesmí. když se tam zaběhnou nějací toulaví psi, tak je lidi okamžitě vyháněj..