• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: tak tyve nemuzes prece cekat ze takovyhle prispevek nebude bez reakci :)) buldocek s vestou je picovina na entou a tak nejak mi prijde jako by se chodila koupat na mista kam se chodej taky koupat mistni rednecks se smeckou vymastenejch coklu a stejne vymastenejch deti :))
    Ja jenom ze jsem jeste nezazila takhle traumatizujici zazitek a to se jezdim koupat a pobyvat po cely republice.
    Tak jenom vez ze nas slusnych je stale hodne! :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NENUPHAR: Jisteze byla a vsude te pronasleduju.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: kde vidíš nabroušený tón :)?

já se jdu už odtrolovat, původně jsem chtěla napsat jeden příspěvek, doufala jsem že bude bez reakcí :)
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MATHEA: nebyla jsi to s těma psama náhodou ty :DD?

Problém nemám, aspoň podle absolvovaných psychologických pohovorů.
    Prostě nepůjdu za lidma, na kterých je jasně vidět, že to jsou idioti a že se baví tím, že jsou psi rozjetý a záměrně je pobízejí aby dělali bordel a sami řvou jak na lesy na celej lom :( a u kterých mám jistotu, že prostě s danou situací nedokážou nic udělat. Chápeme se o co běží?
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: ono to asi bude tim, ze te nejak vidim prispivat vsude (ale to bude nejspis nahoda). Jsem te neprisla prudit, tak nemusis mit nabrouseny ton. Jenom me to zajimalo. Takze diky.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: potkala jsem je, ale bylo jich jak šafránu, stejně jako vychovaných lidí.
    Asi sis nevšimla, protože se ti to nechce pročítat :DDD,ale já jsem si stěžovala v původním příspěvku na idioty, ne na ty vychované. To že to někteří nepochopili a stočili to uplně jinam není moje starost.

Zrovna dneska mám schůzku s jednou okouzlující dámou a jejím okouzlujícím psem ;) kupodivu
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: tak jsem si te s nekym spletla mozna, nicmene otazka zustava.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NENUPHAR: spis myslim, ze ty odmitas pochopit to, co chci rict a jedes si svoje, ale dik za pripomenuti, kde ze to jsem.

KOMIAU: tak treba zrovna Vyhuleny_ufo je zijicim dukazem, ze jsou lidi, ktery to delaj cilene. Ovsem jsem presvedcena o tom, ze to takhle nemaj zdaleka a ani vetsina majitelu psu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LKA: díky za tip :).
    VYHULENY_UFO: Já si nejsem jist, že je to šíření poplašné zprávy. Ti psi přeci nemají mimo stezku co pohledávat, takže lidé dbající předpisů se ani nemohou cítit ohroženi. To je jakobych na dveře svého bytu napsal, že když se vloupáš dovnitř, vybuchne v něm bomba. Je to poplašná zpráva? To jedině, že bych to napsal na vchodové dveře domu.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: přispívám sem často? včera jsem sem napsala první příspěvek...možná při začátku klubu jsem sem něco psala.
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    NENUPHAR: Fakt myslíš že ti lidi to dělali s úmyslem votravovat okolí?
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: hele potkalas nekdy vychovaneho psa s normalnim panem? nechce se mi to procitat cely od uplneho zacatku, ale prispivas sem casto, tak me to zajima :)

NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MATHEA:

Protože když je nezvládnou umravnit do mého případného hovoru a žádosti, tak je nezvládnou ani po něm. Obzvlášť když prostě je vidět jak mají prdel z toho že ty druhé lidi serou.

myslím že ta asertivní konverzace nemá smysl, protože jediným uspokojivým výsledkem by pro mě bylo aby se ti lidé sebrali a se psama odešli, což se prostě nestane.

NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MATHEA: nerozumíš psanému slovu, přečti si to celé znova a pořádně.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NENUPHAR: Aha, tak ja jsem tu v jiny situaci, tu je koupaniho vsude dost a vetsina z toho bez problemu pristupna autem.

Nom, pak mas ale problem taky ty, krome tech pejskaru. Pokud odmitas pripadne koexistovat vedle lidi s vychovanejma coklama u vody, tak to se pak fakt ani nepokousej o konverzaci.
    Minimalne si ty psy muzou stridat na voditkach, nicmene dokud se lidi nebudou ozyvat, tak se fakt nic nestane.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MATHEA: já mluvím o 1,5 km pěší chůze.

nepochopila jsi mě, myslím že ta asertivní konverzace nemá smysl, protože jediným uspokojivým výsledkem by pro mě bylo aby se ti lidé sebrali a se psama odešli, což se prostě nestane. Protože když je nezvládnou umravnit do mého případného hovoru a žádosti, tak je nezvládnou ani po něm. Obzvlášť když prostě je vidět jak mají prdel z toho že ty druhé lidi serou.
    nebo se pletu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATHEA: ja bych dodal, ze me jeste nasere za
    d) kdyz jdu sebrat hovno po svy fene a slapnu pri tom do ciziho hovna.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KOMIAU: Sbiram hovna po psech vsude, kde jsou jakkoli dostupny odpadaky a nejvic me pak muze nasrat, kdyz si
    a) v noci slapnu do hovna pred vlastnim barakem
    b) vidim dospelou zenskou se psem na voditku, na kteryho kouka, jak sere a pak od toho odchazi..
    c) kdyz se nekomu ekluje hovno po vlastnim psovi natolik, ze by se spis poblil, nez by vzal pytlik a normalne ho sebral, zavazal a vyhodil. ne ze mne by to delalo dobre, ale je to holt ta stinnejsi stranka veci v souziti s coklama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam