• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: svým kočkám jsem taky osvíceným diktátorem a s kastrací nikdy neváhám. ovšm kočka je jenom kočka .) pes je tvor společenský a kastrace může poškodit jeho prestiž. ke genocidě přistoupím jedině bych neměla jistotu zda se svévolně nepomnoží. a ježto jsem pánem psovi i feně, tyhle jejich choutky reguluju velmi důsledně .)

(feministky, feministi a gramatičtí fašisté, zachovejte chladnou hlavu)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: no, aplikujeme-li lidská měřítka na zvířata, pak musíme naznat, že genocida v řadách psích již dávno probíhá, neboť jako genocida u lidí je kvalifikovaná i nucená kastrace určité skupiny obyvatel. A proti takovéto "genocidě" u domácích mazlíčků samozřejmě neprotestuji. Ostatně, sám jsem nechal zgenocidovat naše dvě kočky :).
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    BIHARYS: done.
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Nerad bych ze sebe udělal i já debila, ale má tu někdo dobrou radu, jak zvládnout psí štěkot? Přestěhovali jsme se a sousedi si začali po 3 dnech stěžovat. Přitom štěká jen když se někdo ochomejtne na chodbě. Má někdo zkušenost s tímto: http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47-1-Odpuzovace-zvirat/0/5/1547-Plasic-psu-Isotronic-Antistek
    ? Děkuji
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    K0051: obecná rada pro nováčky na nyxu. Nejdřív se pořádně podívej v jaké diskuzi se nacházíš a pak až se rozhodni, jestli ze sebe budeš dělat debila :))
    DIVA
    DIVA --- ---
    K0051: kruciální problém se psy (resp. psovody) frekventantů této diskuze je jejich holá existence. vážné obtíže působí zvláště četnost jejich výskytu v městském prostředí, chabá disciplína, bezprostřednost reakce při kontaktu s širokou veřejností a v neposlední řadě pokrytí společných ploch jejich metabolity

a jistě si rádi poslechnou tvé návrhy řešení. populární je zde především genocida, ale i ojedinělé bestiální útoky na konkrétní zdroje nepohody zde dojdou ocenění. vítej
    K0051
    K0051 --- ---
    je to mysleno tak zda se Vas pes, nebo pes vašich znamích potýka s nějakym problemem v podobe běžných nástrach života s lidmi. Někteří se bojí aut, jini schodu, nekteri deti, eskalatoru, hluku, bouřky, pet lahve, klíčů, vysavače a milionu dalších věcí. Idealne pokud by se jednalo o dospele zvíre, ale pokud neco takoveho resite se stenetem tak si to take rada poslechnu
    DIVA
    DIVA --- ---
    .)) vlastně celkem dobrý vtip na to že je to myšleno vážně
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ptá se jestli ti neklouže pes ze schodů
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    K0051: upřímně mi není jasný, co vlastně chceš... prosím o vysvětlení pro pomalejší, dík
    K0051
    K0051 --- ---
    Ahoj, měla bych na Vás dotaz. Jedná se pouze problemy pro mou soukromou anketu, tedy mi nejde o případnou klienteku :o) Co vsechno lidi kolem Vás řesi za problemy ze socializaci u dospělého psa. Myslim treba dopravni prostredny, povrchy a klidne i takove ty prakticke veci jako je treba chuze po schodech a tak.
    Opravdu děkuji za odpovědi a nebojte nijak vaše odpovědi nezneužiju, nikde Vás neuvedu a ani Vám nebudu radit co s tím, pokud sami nepřijdete :o) O toto prosím i ostatní, nechte mi zde prostor pouze pro uvedení strachů a ne pro jejich řešení.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Slovenská vláda zpřísnila pravidla pro chov psů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/284058-slovenska-vlada-zprisnila-pravidla-pro-chov-psu.html
    DIVA
    DIVA --- ---
    Soukromníci pejskaře ve vlacích nechtějí, červenou mají od obou expresů - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/regiojet-a-leo-exprees-a-zakaz-prepravy-psu-fk6-/eko-doprava.aspx?c=A121105_205450_ekonomika_ert
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pejskari jsou jako vzdy nad veci

DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: správně, kdoví. třeba to nebyla hůl ale teleskopický obušek, dědovi je cca 45 a pes byl celou dobu v přenosce
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kdovijak to bylo. Dedek se ozene po psovi, tupoun zareaguje zmlacenim dedka, a kdyz mu druhej den zacne konecne nabihat mozek velikosti vlasskeho orechu, vymysli si emo historku o rozrazeny lebce, aby nemel opejtacky...
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: jednak šlo o osmiletého psa, ten už se toho tolik nenaběhá, a jednak šlo o cca 2kilového psa, tomu kdyby nerozrazil lebku a trefil kamkoli jinam, zlomil by mu páteř
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: ano, tuhle uchylku sme tu uz jednou probirali ;))
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TERRORIST: my mame trebas na chate souseda, kterej je moc milej a hodnej pan, je to dlouholetej pritel mejch prarodicu a o jeho charakteru proste nelze pochybovat po vsech strankach.
    mno a pred x lety se mezi mejma kamosema vyskytl malej pes, kteryho bylo nutny nekomu udat, jinak by sel do utulku. soucasne moje babicka je uz leta sama a uvazovala o psovi. tak sem to teda vyresil jednoduse, byl vzapeti jeji... ten pes je oblibenej vsude, je to neskodnej ratlik, ale proste nelze aby volne pobihal a dostal se k panu novackovi, protoze ten okamzite zacne panicky brat neco do ruky a de po jakymkoli psovi .... a ano, v mladi ho pokousal nemecdkej ovcak, od ty doby proste nezvlada pritomnost jakyhokoli psa. zajimavy, ze sme se to dozvedeli az ted .. ale ono taky psa nemel kazdej jako dneska
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    INDIAN: bůh ví jak to bylo, člověk nemůže usuzovat z toho co napíšou v novinách, že jo, ale to už jsme trochu jinde:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam