• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Pardon, nehodlám uhýbat někomu, kdo jde v protisměru.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: kdo nehodla uhnout, nemel by se divit, ze ani ostatni nehodlaji .)

Slusnost, kazdeho soudruha svobodna volba .)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Já se svýma 130 kilama opravdu nehodlám uhýbat lidem. Co má, kurva, slušnost a chápání psaného slova společného s individuální svobodou?
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: do veci, co se te netykaji, ti nic neni .) jestli druzi zijou tak nebo onak, jestli jejich apaticky lezici pes ma nahubek nebo ruzove boa

V metru te smetla blbka, pokud muzu soudit z tveho popisu udalosti. Cili do toho ti neco je. Bohuzel jsi ale slabsi kus, odkazany na ohledy druhych, takze smula. Slusnost si nevynutis. Leda by se lidstvo vzdalo individualni svobody .) cehoz se doufam nedozijem

Byt tebou, jsem opatrna a uhybam ostatnim z cesty. Nez zacnes byt zas schopny bezneho provozu. Nechtej zmenit vsecky kolem sebe, je to absurdni snaha .)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Jak do kterých jim nic není? Takže celá ta halda dementů, co vstupuje do metra špatným vchodem, jsou cizinci?
    A ano, to by bylo krásný místo na světě.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: potkal jsi nakou blbku, takze chces zit mezi lidma, co se staraji do veci, do kterych jim nic neni? Hlidaji se vzajemne a bezduvodne se omezujou? Pak by byli vsichni slusni a naucili se rozumet ceskym napisum? .)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Ale víš, že možná jo? To máš takhle se vším. Momentálně jsem ve stavu, že pro svůj pohyb používám berle. Vcházím do metra, kde mají z druhé strany napsáno, že je tam zákaz vstupu, střetnu se s mladou slepicí, která mě vidí a ne, že by počkala a uhnula se (když už tam nemá co dělat), ale narazí do mě, překračuje berle atd. Stejně jako nikdo nechápe meganápis "Pouze východ". Dementi.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: kdyby vsichni byli policajt, vsem by se zilo jako v raji ,)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Kdyby takhle reagovalo víc lidí, tak by to v tomhle čoklostánu vypadalo lépe.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: tak jasne, ve fantazii psychopata se dejou Veci ,)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: Ale mohlo se stát.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: tak urcite .) spravne mozna pro ten pretlak co nosi v hlave, aby se mu nemanifestoval v psychiatricke forme

Jinak se samozrejme naprosto nic nestalo, nikdo nikomu neublizil, a ani jinym zpusobem nedosel nikdo zadne ujme. Vitej v realnem svete skutecnych udalosti .)
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    Američanovi museli amputovat všechny končetiny. Nakazil ho jeho pes – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...59-americanovi-museli-amputovat-vsechny-koncetiny-nakazil-ho-jeho-pes.html
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DIVA: On je hysterický? Ne, on se zachoval správně.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PREVRACENY: na tom se mi nejvic libi, jak je ten vypravec prekvapeny, ze nejsou hystericti i vsichni okolo, jak je v tom chudak sam .)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Ukraden z klubu "Co vás sere":
    Bezohlednost.
    Včera jsem měl úžasnej den. Ráno jsem zase potkal náš Čtyřlístek a okomentoval jsem je (přeci jenom předbíhá a ani nemá připravenou Open Card, tak mi celkem nahrály).
    Tím jsem si myslel, že pro dnešek už mám "vybráno"
    Nicméně mýlil jsem se. Když jsem navečer jel domu, tak busem jela bába s čoklem. Bába byla kost a kůže a pes tak asi střední. I kdyby cokoliv, pes neměl náhubek a bába se vykecávala s kamarádkou.
    Seděla na poslední sedačce před středem busu, tak jak je ten plácek a dveře. Shodou okolností busem ještě tak jela mamina. Mladá holka s telefonem v ruce. Holčině v kočáře tak asi rok.
    Celou dobu jsem to tak pozoroval a koukal na toho psa, na bábu, jak v podstatě toho psa má na dlouhý vodítko a pohoda jazz. Jednak se ten pes roztahoval na celým středu busu a druhak kdyby náhodou cuknul, tak bába nemá nejmenší šanci ho udžet. A furt je to jenom pes, může mu rupnout v kouli, může se ohnat, může cokoliv a pak už bude pozdě.
    Bába si spokojeně sedí, klábosí, občas podívá na psa, jak má krásnej život a všichni jsou spokojený. Mě to sice sere už z principu, ale nakonec se přikláním k tomu, že se nebudu rozčilovat. Když je to tý mamině jedno...
    Ovšem, lidi potřebujou taky vystupovat. Shodou okolností, kdo by to byl řek, právě přes ten plac, kde si pes spokojeně dělá co chce.
    Slečna chce projít. Bába vyhodnocuje situaci. Přichází k názoru, že když je pes uprostřed placu a vodítko natažený od sedačky přes celou uličku, nejlepší bude psa prostě pustit..
    Vodítko letí vzduchem. Pes je kompletně na volno.
    Startuju.
    "To si snad ze mě děláte prdel?!"
    "To myslíte vážně?!"
    "Jak je do prdele vůbec možný, že tady necháváte psa bez náhubku? Dělat si co chce, zatím co se vykecáváte se svojí kámoškou?"
    "A teď mi ještě pustíte obojek, aby byl úplně na volno?!"
    "Do prdele ten pes má mít náhubek a máte ho mít celou dobu i sebe na tesno, aby jste na ním měla plnou kontrolu, protože za něm plně zodpovídáte!"
    "Kdyby tohle byl můj kočárek a moje dítě, tak bych Vám toho psa i s náhubkem narval pod sedačku, protože se tady takhle nemá, co roztahovat..."

Bába, jenom čuměla a něco mlela o to, že jsem sprostý a že to není možný, jak jsem na ní sprostý. Psovi dala náhubek a nejednou to šlo mít psa na blízko..

Lidi seděli, čuměli. Nikdo nic. Ani mamina, ani řidič, nikdo..

Bába si konečně hlídala psa a stěžovala kamarádce, jaký jsou dneska lidi..

Zvířata nejsou víc jak lidi. Nikdy nejsou a nebudou. Pokud si někdo myslí opak je to smutný. Pokud si někdo pořídí zvíře nese za něj plnou zodpovědnost a to i v kontextu vůči ostatním lidem.
    YOT
    YOT --- ---
    DANKLAR: Jako mezi sebou? Těžko! Zůstane nezanedbatelná skupina cyklistickejch pejskařů kteří, krom toho že budou nechávat posraný chodníky tak to ještě rozjezdí to takovejch hnědějch čar.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DANKLAR: Ty vole:D
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    V77: Pokud se mezi sebou pejskaři a cyklisti vybijou, za mě dobrý.
    V77
    V77 --- ---
    no comment
    Muž pomohl cyklistovi, kterého napadli pejskaři. Sám skončil v nemocnici - iDNES.cz
    https://brno.idnes.cz/...ista-zachrance-brno-d4a-/brno-zpravy.aspx?c=A180618_093722_brno-zpravy_krut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam