• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: v tom pripade kosik na psu nema vliv na schopnosti psovoda. Nezvladnuty agresivni pes s kosikem na morde dospeleho vazne zrani, dite s prehledem zabije. Nastesti se vysinutych psu bez vedeni pana po ulicich tolik nevyskytuje.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DIVA: Ale já se nebavím o psech - pes není způsobilý k právním úkonům a z hlediska zákazů mě nezajímá.

Jde o jeho majitele.
      DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: alkohol u ridice prokazatelne zhorsuje motoriku a zpomaluje reakce (atd). Kosik na chovani psa nema vliv
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: v tom je prece ten vtip: nikdo nikoho nekousal .) a uz z vypraveni toho samozvaneho serifa ani nikdo nevytvarel dojem ze by k tomu jakkoli tihl .) cela zapletka probehla vyhradne v dotycneho bujne fantazii a zhmotnila se jen a pouze tim jeho smesnym vylevem ,) katarzi tohoto srdceryvneho dramatu nepredesla krize .)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DOCKINEZ: Podle tý píči je to asi omezování svobody, nebo tak něco.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Trabl je, že blbec neví, že je blbec - proto jsou pravidla.

Nebo si snad někdo soudnej mysli, že třeba zákaz alkoholu za volantem je tu kvůli řidičům, kteří si před jízdou nedají ani loka?
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Co to žvaníš? Ten předpis nám prospěje. Nikdo nebude pokousanej.
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: kazdy predpis, ktery jednoho omezi, aniz druhemu prospeje je zbytecny .)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: To nejsou zbytečné předpisy.
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: jako jestli dudrzuju zbytecne predpisy? Samo ze ne ,) a vis kolik nas takovych je? Jsme v tezke pocetni prevaze ,)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Asi budeš stejná píča, co?
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: jezis, jasne ze jo, pokazde .) aspon ja osobne jsem jeste nikdy na “vylagos” sporadaneho obcana nezareagovala vstricne ,)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Myslíš, že ta paní, co dostala vylágoš od toho "psychopata" ještě někdy něco takového udělá?
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: v poradku, ja zas rada uhnu, kdyz je to v mem zajmu .) vsak kazdy sklidime co zasejem, tak uz to chodi
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Pardon, nehodlám uhýbat někomu, kdo jde v protisměru.
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: kdo nehodla uhnout, nemel by se divit, ze ani ostatni nehodlaji .)

Slusnost, kazdeho soudruha svobodna volba .)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Já se svýma 130 kilama opravdu nehodlám uhýbat lidem. Co má, kurva, slušnost a chápání psaného slova společného s individuální svobodou?
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: do veci, co se te netykaji, ti nic neni .) jestli druzi zijou tak nebo onak, jestli jejich apaticky lezici pes ma nahubek nebo ruzove boa

V metru te smetla blbka, pokud muzu soudit z tveho popisu udalosti. Cili do toho ti neco je. Bohuzel jsi ale slabsi kus, odkazany na ohledy druhych, takze smula. Slusnost si nevynutis. Leda by se lidstvo vzdalo individualni svobody .) cehoz se doufam nedozijem

Byt tebou, jsem opatrna a uhybam ostatnim z cesty. Nez zacnes byt zas schopny bezneho provozu. Nechtej zmenit vsecky kolem sebe, je to absurdni snaha .)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Jak do kterých jim nic není? Takže celá ta halda dementů, co vstupuje do metra špatným vchodem, jsou cizinci?
      A ano, to by bylo krásný místo na světě.
      DIVA
      DIVA --- ---
      PREVRACENY: potkal jsi nakou blbku, takze chces zit mezi lidma, co se staraji do veci, do kterych jim nic neni? Hlidaji se vzajemne a bezduvodne se omezujou? Pak by byli vsichni slusni a naucili se rozumet ceskym napisum? .)
      PREVRACENY
      PREVRACENY --- ---
      DIVA: Ale víš, že možná jo? To máš takhle se vším. Momentálně jsem ve stavu, že pro svůj pohyb používám berle. Vcházím do metra, kde mají z druhé strany napsáno, že je tam zákaz vstupu, střetnu se s mladou slepicí, která mě vidí a ne, že by počkala a uhnula se (když už tam nemá co dělat), ale narazí do mě, překračuje berle atd. Stejně jako nikdo nechápe meganápis "Pouze východ". Dementi.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam