Ti dobráci z audítka právní poradna mi smazali můj příspěvek, ale ten pejskař mi napsal do pošty. Musím se o to podělit s vámi.
On: Pravni poradna -ty si hrajes na soudce?
Já: Mě sere to, že napíšeš, že se necítíš až tak hrozně vinen. To teda sakra seš a doufám, že budeš odstrašující případ všem tobě podobným nezodpovědným pejskařům.
On: Tak za a) cokl kterej neposloucha na slovo zaslouží nůž do krku . . . . a neexistovat. To ze se coklove obcas postekaj, to se proste deje, mam psa porafanyho takrka celejch 10 let co ho mam. Je rozdil mit krysu a psa. Snazim se nebejt omrdanej hloupym systemem hloupejch lidi. Snazim se nebyt hlupak a byt chytrej.
Ty tady jedes svoje emoce, aniz bys znal my psy, podklad, prubeh, poskozeny . . . . . . Rexem ze dam 5ku za ucty, napsal jim, ze nedam 20. Kdyby prisli s tim at dam 5, tezce bych horekoval nad svou hlouposti, protoze je 10ka 2/3 myho mesicniho rozpoctu, ale v ramci dobrych vztahu tak ucinil. Ted uz jsem nabonzovanej na fyzly, nedam ani korunu, dokud se to nedoresi a vztahy jsou v puče.
Vim jak to bylo, kdyz pitbul na voditku pokousal a potrhal matce psa, fyzlove se na to uplne vysrali, nic neresili a typek nezaplatil matce ani šití, poslal ji doprdele a este na ni rval . . . . . . jsem nasranej uz jen za to, ze dala fyzlum moje cislo.
Kdyby to bylo zly a psa jsem zakous/ roztrhal, nebranim se nijak a jsem absolutne pokornej. Takhle je to jak kdyby muj cokl pribeh, skocil a povesil se zensky na ruku a to se nestalo. Mam hodny pejsci . . . poslusny a gaucaky, zadny krvelacny bestie. Díkyčau