• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHfree community ☮ & traveller places
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    KARLOS: jsou mista, kam podle ceduli muzes jen s autem, ve kterym je zachod... jinak je ale drtiva vetsina supr mist, kde nikdo nic resit nebude.. snad jen na jedny frekventovanejsi serfarsky plazi, kde byl zakazanej kemping, nas chteli organi vykazat, stacilo se ale priznat, ze jsme tam k tomu vsemu jeste pili alkohol a nemuzeme teda ridit, a nechali nas tam v pohode pres noc.. nevim jak Oz, ale na zelandu sou organi velmi rozumny..
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    Dotaz...
    Co jsem tak cet, tak by to problem nemel byt, ale za zeptani nic nedam.

    Mame naplanovany 3 tejdny obytnajkem pres Novy Zeland. Mate nekdo zkusenosti ci blizsi znalost mistnich pomeru? Udajne maj problem s dodvakama co nemaj socialni zarizeni, ale to neni nas pripad...
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    SGNLR: Obecne plati, ze paklize jsi ve vzdalenosti do 12km od nejblizsiho campu, pak musis campit tam. Jestli jsi vic jak 12km, tak je to v poho a organi by te meli nechat na pokoji. Na vychodnim pobrezi bych se toho vubec nebal. Hodne mista, malo civilizace. Janom bacha na jedovaty zabijaky, kterejch tu maj 3 prdele...
    Free Camping Australia ... Information for camping holidays for you and your pet
    http://www.free-camping-australia.com/
    http://www.travel-australia-online.com/free-camping.html
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    FEEX: to by moh bejt trochu problem:D
    FEEX
    FEEX --- ---
    imho spis ted problem ject pres Mali
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    HUGORASTIS: a nemas prosimte nejaky blizsi info? zpravy temer zadny a nase ministerstvo mlci...
    HUGORASTIS
    HUGORASTIS --- ---
    _PINKY: kamoska to ted cetla v novinach tam ve francii,pri se tam strielalo do civilistou a uz dlhsiu dobu to tam vre,ale podrobnejsie snad media ani neuvadej
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    HUGORASTIS: co konkretne?? zdroj?
    HUGORASTIS
    HUGORASTIS --- ---
    _PINKY: hmmm maroko super ale nisie ted hodne spatne mauretanie docela problem tedka prej
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    ahoj.nemate nejaky tipy na vychodni pobrezi Australie? Budu tam asi 5 tydnu mezi 15.11. a 25.11. v Brisbane kde mam nejaky program vcetne ubytka a pak bych chtel zbytek procestovat a "volne" prozit v rozumnym okoli.klidne stravit celou dobu na jednom miste kdyz bdue stat zato.pak prelitam do Indie bez zpatecni letenky:)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MINAB: Ahoj, my se chystame pres Maroko dolu do Senegalu a vyrazime snad zacatkem prosince (z Cech)...dite nemame, ale mame psa:))
    MINAB
    MINAB --- ---
    Ahoj,nejede nekdo na zimu do Spana ci Maroka?Idelalne s detmi.Bo nekoho neznate,kdo tam s detmi miri,zije?At ma ma petileta dcerka spolecnost.Diky.
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    Jinak jeste neco k tomu ukazovani maturitniho vysvedceni.
    Kdyz jsem zacinal jako OSVC, tak jsem si bezne hledal zakazky tak, ze jsem prochazel nabidky prace/brigad. Nebylo to vubec spatne, protoze obvykle jsem dostal prednost pred uchazeci, kteri nemohli fakturovat. :)
    V drive vetsine pripadu bylo v pozadavcich uvedeno min. ukoncene stredoskolske vzdelani s maturitou a v praxi po me nikdy nikdo ten papir videt nechtel.
    Krome jedine vyjimky - statni sektor.
    Takze pokud nechcete pracovat napr. pro nejakou univerzitu, tak si troufam tvrdit, ze plati to co psal ACIF a dvojnasob to bude podle mych zkusenosti platit v pripade, ze mate vypis ze zivnostenskeho rejstriku a hledate nejakou praci tak.
    "Bez stredniho vzdelani se na tebe dneska nikdo ani nepodiva, alespon na trhu prace" - urcite to plati, pokud jste zaregistrovani na UP, kde bych ani nejake lhani moc nedoporucoval. :) Jinak ale ne.
    ACIF
    ACIF --- ---
    tak obecne si myslim, ze pokud se clovek nejakym zpusobem sebevzdelava, tak je stredni skola i dost velka ztrata casu - tempo tridy dost zdrzuje.. ovsem zaklad je urcite to sebevzdelavani.. coz v dnesni dobe internetu neni problem.
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    ACIF: s timhle bych do jiste miry souhlasil. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze pokud chce nekdo jit na VS, tak stredni skola je (minimalne tady v CR) naprosta ztrata casu. Nenaucite se to opravdu dulezite (fungovat samostatne) a co se tyce jinych veci (z toho ktereho konkretniho oboru), tak ty se tak jako tak budete v prvnim semestru ucit znovu, protoze na VS se predpoklada, ze nastoupi i takovi studenti, kteri na SS ten ktery obor treba ani vubec nemeli (z ruznych duvodu). Nu a vetsina jinych predmetu je pro vas v podstate ztrata casu, protoze v blizke budoucnosti se naopak budete stale vic a vic specializovat podle toho co bavi/zajima vas.
    ACIF
    ACIF --- ---
    KARLOS: a mpo tobe nekdy nekde chteli videt mkaturitni vysvedceni nebo co?

    stredni vzdelani je si myslim dost na prd - papir nikde videt nechtej a staci, kdyz umis zalhat.. vyssi vzdelani uz je asi o necem dost jinym - tam vidim hlavni vyhody 1) ve specializaci a 2) ve vytvoreni socialne-obchodnich kontaktu...
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    SOS! znate nekoho na Sicilii? Hledam ubytovani! Couchsurferi vsech zemi dejte mi vedet, jeslit o nekom vite... DIK! 14-17.9 mam vyreseno, shanim 17-19.9. pro dva, a 19-20. uz jen pro me..

    prasecak parada, ze jede, hned bych tam vyrazil, snad to jeste letos stihnu..

    prosim vas, nemluvilo se tady o nejake komunite ve Cvikove? nemuzu to tedka najit, tak kdyz tak posta.)

    dik dik
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    tak v Čr stoji den ve skupine za 500..takze tam je to fakt palka
    A koukala jsem, ze tam jsou samy 5000 az 6000 m velky kopce, takze mista pro strediska je tam asi habadej...
    Kolik ma to stredisko, kde ucis kilometru sjezdovek?
    A asi je to tam dobry i pro freeriding, bo ne?
    A proc jsou tam lidi, takhle krasne stastny....to se tady moc nevidi...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    ZABAKOVA:No spíš vyšší než střední.Chilany,Brazilce,Argentince,sem tam nějakej Venezuelan či Ecuadorec.Chile je s Brazílií nejvyspělejší stát Latinské Ameriky,téměř vše je tu dražší než u nás.Hodina v lyžařské škole například dva a půlkrát.to vše navzdory nižším platům.Těžší živobytí,šťastní lidé.Jako ostatně vždy.Chystám se do Peru a Bolivie,očekávám velkou změnu.Víc chudoby:(víc úsměvů:)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    NOMAAD: to ucis spis nejakou vyssi stredni vrstvu..?Si mylslim, ze tam moc lidi nema financni moznosti k tomu jezdit na hory..bo se pletu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam