• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHfree community ☮ & traveller places
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LEMUR: k lu d oporučuju jet navečer daj se pak vyzobnout free fleky primo u jezera.. jezero je obehnany cely silnici takze nejakej prirodni freeflek se rovnou rozluc ale sou tam takovy proluky parkovaci mista.. nektery sou na park automat ale mimo mesta sou pak takovy ty odpocinkovy parkplacy ktery bejvaj vecer volny.. my takhle byli parkly 3dny a manana fizli nic neresej.. jedny me dokonce nechali jet po 2 flaskach vina na jinano neplaceny misto kdyz sme stali nekde na volnym parkaci ale pres den placenim.. rikam jim ze rano zaplatim a oni ze to nejde a rekli ze kdyz stojim na nohou a komunikuju tak sem schopnej i jet ;)) no a vubec taliani se bat nemusis kdyz jedes po sezone tak nic neresej kort na jihu my ted jedem az dolu kalabrie-apulia minule sme byli kampanie a gargano a nejvetsi spokojenost
    TIKKTEKK
    TIKKTEKK --- ---
    LEMUR: Lago di Garda - parkovali jsme tu zdarma vedle opuštěné fabriky, k jezeru jen kousek.
    https://maps.google.com/maps?q=45.883933,10.849218&num=1&t=h&z=18
    FEEX
    FEEX --- ---
    LEMUR: imho se v severni it neda parkovat u more skoro nikde..
    TIKKTEKK
    TIKKTEKK --- ---
    LEMUR: předminulý rok jsem absolvoval podobnou trasu, spaní kdekoliv kde nebudeš překážet naprosto bez problémů. Tady dobré parkování na západním pobřeží nedaleko Pisy a Florencie, přímo u pláže za 3€ na 24h, přitom celkem klidné místo: https://maps.google.com/maps?q=43.816701,10.261171&num=1&t=h&z=18 .

    VRBIK
    VRBIK --- ---
    LEMUR: ahoj, spal jsem vzdycky v aute, vetsinou na benzinkach a nikdo nikdy neprudil.. u Lago di Garda je krasne a policajty tam na vedlejsich silnicich nepotkas ani nahodou, takze kempovani v prirode by vadit nemelo. kdyztak dej vedet az se vratis, jak to tam bylo..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ahoj, jak je to obecně v Itálii na sever od Říma s parkovánim? dá se dobře najít pěkný klidný místo? co fízli, když někde budu chtít 3 dny kempit, třeba na pobřeží? pojedem hlavně Toskánsko - ze severu na jih, pak východní pobřeží zpátky ..

    kdybyste věděli o čemkoliv poblíž těchhle míst, dejte pls vědět: Bolzano-Lago di Garda-Parma-La Spezia-Pisa-Florencie-Siena-Řím-Pescara-Ancona-Bologna-Benátky-Udine ..... budu vděčnej za každej tip

    zatim jsem slyšel, že dobrý je místo Bagni di Petriolo ... přírodní lázně a horký prameny, kde se dá prej kempit
    DIM42
    DIM42 --- ---
    TURKIN: jelikoz existuje povicero podobnejch stranek v anglictine a snad kazdej kdo cestuje podobnym stylem anglicky rozumy alespon tak, aby z nich zvladnul ziskat informace - prijde mi praktictejsi pridavat dalsi info tam... ja sem si z podobnejch stranek nejvic oblibyl hitchwiki.com - nechci nijak hanit tvoji snahu, ale prijde mi ze v cesku neni zase tolik lidi co cestuje timto zpusobem, aby se uchytili stranky v cestine...
    KETA
    KETA --- ---
    KCE
    KCE --- ---
    yezus | Diy festival – rajce.net
    http://yezus.rajce.idnes.cz/Diy_festival
    libechov
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    RANO: No, i nejlepsi umysl bez obsahu je imho uplne zbytecnej. Ja jsem si s tim tu praci nedal, ale kdyby ano, tak bych tam prihodil i nejakej obsah. Takhle si na to nikdy nevzpomenu potom, co to zapadne v tech nekolika klubech, kde to bylo avizovano.
    RANO
    RANO --- ---
    DOOMBRINGER: (Týjo proč se proti tomu nějak vyhrazovat? I kdyby tam bylo těch měst pět, tak je vcelku normální to rozšířit a kdo chce, ať se zapojí. To, že zatím nikdo nepřispěl, neznamená, že nemůžeš třeba ty..)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    TURKIN: Vzdyt tam nic neni a za posledni mesic ani nic nepribylo.
    BIOH
    BIOH --- ---
    Ahoj, nevíte o nějakém fleku, kde by se dalo pár dní parkovat u Mezizdroje v Polsku, nejlíp hned někde u moře.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    JEHLAN: Je to Svahilsky.
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    MYKO: Jakym je to jazykem..? V noci to tam vypada jak ve strasidelnym dome.. Mazec jak to tam vsechno funguje.. Jsem jeste nic takoveho nevidel..
    MYKO
    MYKO --- ---
    JEHLAN: to znamena "nemas cigo?"
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    NOMAAD: Dnes v noci jsem mel moznost se tam podivat.. Mazec misto, spoustu lidi, proste masakr.. Kdyz jsme prochazeli "hlavnim vchodem", tak z jedne mistnost nejaky typci na nas volali neco jako "hopi, hopi" bo tak neco.. Nevite co to znamena..?
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    hola nekdo nejaky tipi triky...srbsko? bohuzel jedem uz ted a vracime se na konci cervence takze gipsy camp nestihame
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    NOMAAD: pičo dobrý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam