• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NAILER
    NAILER --- ---
    OVECKA_MJ: co fotky?
    E42
    E42 --- ---
    HORST_FUCHS: Schránka na Androidu se chová stejně, jako třeba ve Windows, nikde se automaticky nearchivuje. Ale určitě na to najdeš nějakou aplikaci.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HORST_FUCHS: nikde, schránka je jen v ram.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    OVECKA_MJ: Co s nepochpil na větě Kdysi s tím měli problémy?
    Pořád čekám na to tvoje info, kde to tady pořád propaguju.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    AXTHEB: Jak řikám, sám používám a nemám s tím sebemenší problém.
    + po aktuálním FUP politice O2 to může být i výhoda (sarkazmus)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    FEDAJKIN: dva roky starý post k o dvě generace mladšímu telefonu... bravo
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    OVECKA_MJ: Ale tam máš x možností obrany přes čoi, dtest, soudní znalec. tady jsi odkázaný na čínana. Spíš sem tím jen chtěl poukázat na to, že jakýkoli případný problém (ano, i čr servis může být problematický) se řeší na dlouhé lokte a ne v ČR, což nemusí každému vyhovovat. TOMAS3333 se tu jasně po tvém doporučení ptal, jestli má ten One Plus 3 nějaké "ale" , tohle je jedno z nich, který jsi mu neřekl.
    Samozřejmě očekávám, že jestli One Plus myslí EU vážně, tak servisu bude parádní. Vím jen že kdysi s tím měl dost problémy a ty žlutý dispeleje neuznával
    Yellow Screen issue and RMA Charges hit the Press - OnePlus Forums
    https://forums.oneplus.net/threads/yellow-screen-issue-and-rma-charges-hit-the-press.57737/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: No s vážnou tváří propagovat telefon bez českého LTE je větší frajeřina.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    AXTHEB: Označovat Mi4c co stojí 4k za největší shit z výběru, to chce koule.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    FEDAJKIN: "nemusí ti to po odeslání uznat" ty vole to je taková kravina, že končím tuhle diskuzi... každej servis si může postavit hlavu a neuznat ti opravu z N-předpřipravených důvodu (např voda a vlhkost)...
    tenhle argument je fakt vedle...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: No na prodaným telefonu to řešit nebudou, čili teď doporučuješ s přehledem největší shit z výběru.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    E42: tak si to přečti ještě jednou..
    E42
    E42 --- ---
    FEDAJKIN: Psal jsi, že je to problém nafouknutý novináři, což je prostě hloupost.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    E42: To máš období vzdoru ne? Psal jsem, že to je probléma že doufám že ho vyřešej a ty napíšeš ale houby :-)
    E42
    E42 --- ---
    FEDAJKIN: Ale houby. Je to problém, který nejde přecenit. Čistý dealbreaker. Městské LTE je k nepodstatné, máme HSPA, důležité je právě mimo města.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    OVECKA_MJ: Nemám problém doporučovat Xiaomi klidně dvakrát denně, dělaj dobrý telefony (a ta stará Mi2s je imho jeden z nejlepších telefonu co kdy byly), nicméně když jsme u toho, kdy naposledy jsem tu doporučoval Xiaomi?
    U 1+3 se servis neřeší v ČR a nemusí Ti to po odeslání uznat, na to jsem upoznoval.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    (btw, prave prisiel email ze mi poslali oneplus3, som prekvapeny ze tak rychlo, lebo na webe pisali ze do siedmich dni)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    FEDAJKIN: Le kolovrátek :-)
    Já jen, že s tímhle dobrosrdečným xiaomi doporučení se tu stavíš docela často :-)
    Přičemž nemáš ani informace, jak se řeší servis 1+3, ale rovnou nabízíš xiaomi...
    Já ti xiaomi neberu, sám jsem měl mi2s úctyhodně dlouho, ale xiaomi je pořád "Číňan", kdežto 1+3 už je o krok dál (subjektivní).
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    E42: Jo to je problém, ale ne takový jak většina novinářů prezentuje. Fakt je, že některé české frekvence má, 1800,2100, 2600, který se používají ve velkých městech. Já s LTE v Praze nemám problém, lítám an tom denně. Nemá 800MHz která je mimo města a to vadí hodně. Snad brzo začnou brát vážně i jiné trhy než asijské a změní se to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam