• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    ahoj, problém s wifi. Pár dnů nazpět se přestal připojovat, stále pouze načítá IP adresu a nic, když je slabý signál, tak napíše "bylo zabraneno slabemu pripojeni"
    android 4.2 aligator rx430 :)
    resety nepomahaji, tovarni se mi zatim nechce.
    nema nekdo zkusenost? Nepripoji se vubec na zadnou wifi
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    DRAGON: je pravda ze kamosce taky dvakrat spadnul a dvakrat prasknul displej a to prej nebylo ani z zadny vysky. No jeste o tom popremyslim a mozna vezmu na vanoce starsi z5. Alespon mi dele vydrzi.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    LEFTY: rychle bych si ji zazalohoval a vymenil :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    V mém Huawei Mate S se mi často začala objevovat hláška že SD karta byla nečekaně odebrána. Začalo se to dít po updatu na Android 6, ale to může být shoda náhod. Než se pustím do výměny SD karty, neváte někdo, jestli je to nějakej obecnej bug/ stačilo by kartu přeformátovat a bude zase chodit, nebo je to prostě na vyhození SD karty?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: změnil jsem rom a youtube funguje, každopádně jinak je tam rom hrozná, naprosto mi vyhovuje ta předchozí, až na to youtube, netušíte, co z té romky vytáhnout?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    DRAGON: kdyz mas zkusensti s tema z compactama .... ma cenu kupovat z5? vzal bych asi starsi z3, ktera by mohla byt rychlosti ok ne? nechci to na zadny hry. mam to na kalendar, obcas net a nejakou tu fotku.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DRAGON: Jestli na mě ještě někdy vyskočí What's New, budu ječet. :-D
    Když pominu ten balast uvnitř, je to opravdu výtečný telefon, a nic navíc nepotřebuju. Jenže on tam JE... Jak otravné dilema. :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    WABICEK: Ať si tam toho nacpou kolik chtějí, když mají touhu, ale ať to jde dát pryč...

    E42: Baterka je v pohodě, pořád vydrží v řádu dní (tedy vydržela by, kdyby nebylo pokémonů :-D) Ale krytka je v háji (taky kvůli pokémonům - vyjdou draho, bestie :-D) a asi před měsícem jsem ho vykoupala a pak začal mít divné záseky a občas neposlouchají tlačítka a začal se přehřívat - a jelikož frekvence problémků stoupá, vybírám, dokud na to mám čas a klid a nehoří to :-))
    E42
    E42 --- ---
    SARGO: Pro zajímavost, jak ti ta Z1c "odchází"? Baterka?
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    Nemate tip na servis tabletu v praze? konkretne Acer Iconia 830.
    Stale jen bootuje a nikdy nenabehne (ani po dvou hodinach)
    Factory reset sice probehne ale pak se opakuje to same. Mozna by pomohl flash z sd karty ale uz me nebavi to resit tak to chci nekam odnest.

    predem dekuji za tip.

    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WABICEK: Výrobci
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    Btw je někdo na světě kdo o ten balast v telefonech stojí?
    SARGO
    SARGO --- ---
    DRAGON: Snad ani tak "nevadí", jako nejsem při chuti se do toho pouštět :-) Nedělala jsem to nikdy, ani to neviděla, návody jistě jsou, ale musí mít člověk ten správný drive, aby ho průběžné neúspěchy přespříliš nevytáčely :-D A na ten balast ale fakt už nejsem zvědavá - ještě kdyby šel zakázat, ale je tam pár kousků, co se pořád připomínají. Každopádně díky za tip, jak tak na něj koukám, nejspíš to na něm stejně skončí :-D
    EXX
    EXX --- ---
    MATT: link?
    MATT
    MATT --- ---
    EXX: mobilism fourum
    SARGO
    SARGO --- ---
    BRUN: Řeším totéž. Malý (bezpodmínečně), odolný, dobrá baterka, svižný. Odchází mi xperia Z1 compact a nechtělo se mi tak úplně si kupovat znovu to samé. Jako mezifázi jsem vzala xiaomi redmi 3s lte, že si s ním pohraju a pak půjde dětem, ale zatím jsem velice příjemně překvapená a uvažuju, že si ho nechám. Jen je otázka, jak dlouho mi vydrží, když není vodotěsný :-)) Velikost je hodně hraniční, ale ještě se dá. Rozběhala jsem na něm všechno, co používám (jen synchronizace s itunes zatím vázne, ale tam je chyba mezi židlí a klávesnicí), je v něm jen málo googláckého a jiného balastu (ale to je oproti xperii asi všude :-D), je velmi intuitivní... z největšího odpůrce se asi stává nový majitel :-D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EXX: na play store
    EXX
    EXX --- ---
    kde se vam dobre stahujou apk soubory plnych aplikaci atd? zatim se mi celkem osvedcilo hledani v torrentech, ale zdaleka vsechno tam neni, napriklad launchery apod. zazo kancelarskych allikaci se najde dost..
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Lze nejak na Androidu 6.0 zmenit widget na zamykací obrazovce?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BRUN: Bohužel požadavek na slusnej vodeodolnej telefon splňuje pouze SGS7 (nebo iP7).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam