• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DRAGON: na zařízení, který mají nainstalovanej thetrackr. Ten program thetrackr je nainstalovanej na mobilu a dává (asi) na net k dispozici informace o své poloze a vzdálenosti okolních zařízení.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DRAGON: jako že to tu GPS lokaci bere z telefonu a ví, jak je od (nejbližšího) telefonu daleko (síla bt signálu).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PAYAXY: Mimo Pixelu jsem jeste uvazoval Huawei Honor Note 8, ale to jsem nenasel v ceske distribuci pro zmenu vubec. Tyhle dva co pises me tolik nezaujaly, ale nic proti gustu samozrejme.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    LAUNCHER: ja cekam co bude driv k dispozici, LG V20, nebo Huawei Mate 9
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tak jsem si poplakal, ze novy Note asi jentak nebude. S Note 4 uz me nebavi cekat, kdy Samsung da konecne veci do poradku a vyda v Evrope dalsi Note. Jsem z toho fakt zklamany, protoze stylus sice potrebuji jen parkrat do mesice, ale pak ho potrebuji hodne.

    Ale dobre, neda se nic delat, tak jsem se snazil najit alternativni pracovni telefon, bohuzel teda bez stylusu (zda se, ze se stylusem se delaji jen Note a pak nejaky budget od LG).

    Vsichni ted chvali Pixel XL, nema to sice ani blby slot na kartu, ale 128 GB s odrenyma usima preziju, tak jsem si to chtel koupit. Ouha, v CR se to bezne neprodava a akorat Alza ma na netu predobjednavky. Timto kontumacne vyhrala, drzim tam predobjednavku a doufam, ze "snad jednou".

    Driv jsem se mohl utesovat alespon tim, ze iPhone Plus je sice rychlejsi nez Androidi velke telefony, ale na Note mam alespon stylus. Cim se mam utesovat ted, to netusim. Ted uz je to proste jen asi o tom, ze nemam rad uzavrene platformy. Ach jo.
    XICZEK
    XICZEK --- ---
    SLANINKA: Ja na tohle pouzivam tasker (tam jde nastavit nejmensi interval 2min). Pouzivam to s pulhodinovym az dvouhodinovym intervalem a vydrzi to na baterku snad tyden, takze nemusim ani resit dobijeni, coz je u te IP webcamery nutny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: to snad resi 3D tiskarna... :D
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: Blbej kus plastu to je, ale v pátek večer se taky dost blbě shání... hlavně že SIM je nutno o každej milimetr zmenšit, když stejně všichni vyráběj čim dál tim větší pádla...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SLANINKA: Nainstaluj si IP cam, tam mas datovy tok nula. Jenom kdyz se napojis, bude datovy tok a kdyz se zase odpojis, bude nula.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SLANINKA: ¯\_(ツ)_/¯
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    PAYAXY: To já bych právě chtěl nějak rozumně využít svůj obstarožní Samsung. Bude zabírat opravdu malou oblast a fotky mi stačí v nejnižší kvalitě... Nechci kupovat další zařízení, když ten Samsung se mi zdá na tohle využití ideální, ale dík za tip :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SLANINKA: kup si klasickou fotopast z Číny, IMHO bezproblémové řešení, a může ti to fotit jen když se tam něco hýbe, natož v noci, kdy je obyčejný telefon v koncích
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SLANINKA: kdyz bides kazdych 10minut uploadovat 5mb fotku tak to taky neco sezere..
    ja bych tam nainstaloval nejakou hlidaci apku, u tech je moznost na dalku nechat udelat fotku takze se prenesou data opravdu jenom ve chvili kdyz to budes potrebovat.
    koukni na cerberus nebo androidlost
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    HOUMLES: Přesně to bych si představoval, ale potřebuju, aby tam nebyla moc velká datová náročnost, proto mi stačí foto tak jednou ta těch 10 minut
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SLANINKA: nebude lepsi z toho udelat ip kameru?
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    PISKVOR: Jj, v časovém intervalu cca 5-10 minut - mám to na hlídání zvířat :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SLANINKA: Tak autoodesilani pres wifi uplne staci ,it zapnuty v Dropboxu,GDisku,Owncloudu nebo v cemkoli.

    Jenom mi neni jasny, kdy se ma fotit - v intervalu?
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    Ahoj, máte tip na aplikaci, která by uměla v určitém časovém intervalu fotit a fotku hned přes wifi odeslat na ftp server? Mám to na sledování zvířat, když nejsem doma a vysloužilej android telefon na to bude, si myslím, ideální :) Máte nějakou osobní zkušenost?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    v nějaký recenzi se jim úplně nelíbil ten foťák. zkus zagooglit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam