• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Prosim o radu mam tady jedno ZOPO a nelze ho pripojit na komp. Zkousel jsem tedka snad vse co jsem nasel jako ovladac ale NEJDE TO :-( MTP a proste nemam ovladac - WINDOWS 7

    Dekuji
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    WABICEK: stream of consciousness:-D
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    GUDRUN: Já nejen pro tyhle účely používám oneNote. Navíc to mám se synchronizované s pracovním počítačem. Podle mě jedna z nejlepších app z MS balíku.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    WABICEK: myslil jsem si, ze to bylo srozumitelne. mimochodem i tva jizliva reakce je znamkou toho, ze je to pochopitelne. nicmene diky za ... teakci.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: mimochodem mi tohle zarizeni velmi vyhovuje - chvili jsem uvazoval i o tom, ze to te bestii nedam. totiz dlouho jsem cekal na normalni zarizeni s perem, a pak to prislo :-(. dalsi nove noty byly pro mne neakceptovatelne bud designem nebo neodnimatelnym napajenim a souvisejicim servisem a blablabla... tech blabla je vice a pera mene... se sedmickou jsem smiren. ale ta moje chuda dvojka sice zije, ale obcas si skytne. a tak premyslim nad novotou. myslil jsem si na honora nebo jinou hujavi sracku, ale tohle lenovo mne veeelmi prekvapilo. navic to hw tlacitko, ktere prepne telefon jen do telefonovani a smskovani! to je mazec na 70% mi to hlasilo 52 hodin provozu. mimochodem jsem si s tim hral tyden i s wifinou a nabijel jsem to jednou pres dodanou rychlonabijecku. ted je to druhy tyden s vypnutou wifi a baterka je na 78%. jako na 3d gamesach to spalis za pulden, ale 60 uskutecnenych hovoru (2-3min s odeslanim do dropboxu), posta pres popflash, par smsek... dva dny to proste vydrzi. holt 5000mah. to jen pro zajemce o "zajem".
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    DAREBAK: nevím, jestli rozumím řeči tvého kmene, ale pokud nechceš xposed a gravitybox či jiný modul, tak hledej dál :-)
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    perun sokolici. potreboval bych poradit, jak u vibe p1a42 pod ofiko mm zmenit funkci leveho "hw" tlacitka pod displayem. jsem zvykly z note2 a kk, ze tam mam menu k aplikaci. v teto verzi je tam ram cleaner. na home tlacitku jsou nejake prapodivnosti od google. jako launcher pouzivam go od theme x a je to rootnute. v go nastaveni jsem nenasel nic kloudneho (zjevne to nesouvisi s mm) a do nastaveni go se musim dostavat pres prenastavena gesta, coz nastesti funguje - ale pro neznaleho a soucasne obdarovaneho (mam to jako darek pro babu) by to mohl byt krapitkoproblem. v go jsem zmenil funkci home, ale to vlevo vedle neumim. chci zachovat toto nastaveni (ofiko mm+root), proto hledam i zde. alternativni rom nehledam. stejne jako xposed ci bb. za nakopnuti tycy sere digi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GUDRUN: Týdenní tam někde jsou, na měsíční jsem používal ty habits.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PISKVOR: nenašla jsem tam možnost dělat měsíční a týdenní listky, na druhou stranu nepotřebuju todo list a building habits. Jinak jsem na to koukala a nevypadá to špatně. Pokud tam tyhle možnosti jsou, prosím nakopněte mě správným směrem. Díky.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GUDRUN: HabitRPG?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    poradíte mi prosím, jestli existuje apka, kterou sháním?
    nepotřebuju klasický to-do list, ale spíš něco, co mi umožní kontrolovat, jestli jsem danou věc už ten týden nebo měsíc udělala, případně kolikrát.
    Představte si to klidně jako "modrý život", kdo znáte.
    Naplánuju si prostě seznam úkolů na určitý interval, některé několikrát, a vykonávám je, potom je odškrtnu. A za daný interval se seznam obnoví.
    nehodí se mi klasický todo list, protože některé věci potřebuju za týden udělat 12x a některé denně, některé jednou, a na konci týdne chci vidět, že buď jsem to udělala, kolikrát jsem chtěla, nebo ne - nakolik jsem splnila plán.
    Pokud víte, budu ráda za hint, netuším totiž, jak takovou apku hledat. Díky!
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    Nemal niekto problem s android wear, ze mu prestalo ukazovat notifikácie? Mam huawei watch a zo zaciatku bolo vsetko v pohode ale v poslednom case mi neukazuje napr smsku ked mi pride. Skusal som unpair a reset ale furt to nefunguje. Mozno som niekde nieco omylom vypol ale aj ked som googlil nič z toho co som nasiel nepomaha
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ANS: dik to asi bude stacit
    ANS
    ANS --- ---
    JENDAVB: nainstaluj si nejakou kreslici apku, ktera jde dat na fullscreen a pak zkus necim zacmarat celej displej. uz jsem to takhle u jednoho telefonu delal a bylo to docela prukazny .)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    NAVARA: Ale aspoň je diagnostikována oblast okolo čárky, takže podle mě se to povedlo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a čeština ti také nějak vypadává..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    PUNKREASS: jen to kde je ten dotyk v haji abych jim to pri reklamici mohl obouchat o hlavu
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    JENDAVB: co presne chces testovat? Ve vyvojarskejch nastrojich si muzes povolit zobrazeni dotyku.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    asi me blbne dotyk na mogilu mate nekdo typ na apku ktera to testne ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    2 fotaky s rozdilnou fl ma pokud vim i modularni lg g5..

    me prijde hodne fajn mj. treba 3d touch.. ale potreboval bych teda vic duvodu abych myslel na prechod k applu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam