LAUNCHER: Pro zajimavost porovnani s OnePlus 3T, ktery jsem prave zprovoznoval mamce.
+ Ten telefon je za ty penize super, prekvapive rychly
+ Android mi prisel relativne cisty. Ale ocenil bych, aby se to jmenovalo Android a ne OxygenOS nebo jak se to trapne jmenuje. A hlavne opet jsem neprisel na zadny kloudny duvod, proc si nejaky SW team hraje s timto, misto toho aby tam proste dali cisty Android a hotovo. Zadna feature co to ma "navic" mi neprisla zajimava nebo uzitecna.
+ Vyborna mi prisla hromadka tovarniho prislusenstvi, co jsme k tomu meli priobjednanou - clovek to nemusi shanet po vsech certech. Totez pojisteni, myslim ze na 2 roky.
+ Nemam tuseni ohledne vydrze, na to jsem si s nim hral jen asi 30min.
+ Display je ok, v primem srovnani proti Pixelu horsi, ale me by to neurazelo.
+ Fotacek je prumerny. Tohle je pro me velka slabost proti Pixelu s jeho fotakem, ktery me proste bavi.
+ 64GB pameti je pro me ucely malo, ale 128GB variantu se nam nedarilo objednat. Nicmene, pro mamku to bude stacit bohate.
+ Podpora dvou SIM, tohle je naopak velka prednost proti Pixelu (hodne casu travim v cizine, dualSIM by se mi moc hodilo)
+ To soupatko na prepinani ticheho rezimu nevim nakolik je fajn nebo ne, to bych musel dele zkouset.
+ Vydrz bohuzel opet neposoudim, malo casu.
+ Sensor otisku mi prisel mene spolehlivy nez na Pixelu, na kterem je proste paradni. A zrovna mne vice vyhovuje na zadech, jako ho ma Pixel, muzete to mit obracene.
+ Za tech 30min jsem nezaznamenal zadne problemy se stabilitou, ale to se uvidi jen casem.
+ Mne osobne se vice libi design OnePlus 3T nez Pixel XL, ale vzhled Pixel XL me neurazi a neni to pro me podstatne.
Takze takhle na uvod, za ty penize velmi prijemne prekvapeni.