• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    E42: Ja pouzivam "Jelly Bean Keyboard" a to jsem vyzkousel tak dvacet ruznych klavesnic. Umi vsechno, co potrebuju, jak cmarat, tak doplnovat slova, tak psat ve vice jazycich. Jedine, co by se mi jeste libilo, aby odstranovala hacky v cestine, ale to uz bych asi chtel moc.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    E42: Já používám klasicky Swype a jsem taky vesměs spokojenej. Dva jazyky umožňuje taky. Na druhý straně je dobrý, že nativní klávesnice to umožnuje bez problému taky
    E42
    E42 --- ---
    Jenom taková zkušenost do občasné diskuze o (swypovacích) klávesnicích. Po jedné z posledních aktualizací GBoardu (dříve Google Keyboard), která umožnila psát ve dvou jazycích zároveň bez manuálního přepínání, jsem před pár týdny zkusmo na chvíli opustil roky používaný SwiftKey a předevčírem jsem ho úplně odinstaloval. Přestože jsem SwiftKey dlouho "cvičil", GBoard od začátku píše líp (víc volí slova, která jsem skutečně chtěl načmárat) a je o dost rychlejší při načítání i používání (SwiftKey se často i na Nexu 6 protivně zasekával). Navíc po odinstalaci SwiftKey se podle mě celkově trochu zrychlil telefon. Asi jedinou nevýhodou je pro mě trochu nekonzistentní chování GBoardu v různých input boxech, ale výhody převažují.
    Doporučuju!
    UBIK
    UBIK --- ---
    HULIK: telefon vidí i přehrává všechno. i ten počítač vidí ostatní soubory a to dokonce i .mp3, ale v adresářích Music a Video nic.
    HULIK
    HULIK --- ---
    UBIK: A telefon je v poradku vidi?
    Zkusil bych nejaky FTP pristup pres wifi zda je neuvidi tak, umi to treba file expert nebo i plno jinych.
    UBIK
    UBIK --- ---
    Prosím o pomoc. Mám android 6.0.1, Lenovo vibe p1. Ze dne na den nevidím ve win7 své mp3, ani videa. Přístup má počítač povolen. Adresáře vidím, ale ne soubory. Přehrávač na mobilu používám VLC, protože mám nějaké FLAC. Restart apod. nic. Google moc nenašel. Předem díky za radu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ARIAEL: Nerad nosim na ruce hodinky. Zkousel jsem moto360 a moto360 mk2, ale prestal jsem je nosit, protoze mi proste vadi mit na ruce hodinky.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    LAUNCHER: Zkus samsung gear S3 - splnuje vse co chces
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    FRIX211: servisnamobil.cz
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: sorry, já jak mám hodinky jsem tohle uplně vypustil ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Dekuji za snahu. Ja to potrebuji v situaci, kdy se chci treba jen mrknout na hodiny a zkontrolovat notofikace. A na lockscreenu jsou velke hodiny a serazene notifikace...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: když odemkneš telefon přes imprint, lockscreen se vůbec nezobrazí
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pokud nekomu volam na Androidu pres Facebook Messanger a nedovolam se, zacne to automaticky nahravat hlasovy vzkaz. Da se to pls nejak vypnout? Hodne me to stve :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Kdyz si poustim hudbu na Play Music, mam album art pres cely lock screen. Da se to pls nejak vypnout? Asi by slo nainstalovat nejakou 3rd party lock screen app, ale to se mi nechce. Jestli to nekde zas tak moc mi to neva, smirim se s tim, ale radsi bych to vypnul :-)
    CERT
    CERT --- ---
    JIMX: presne tuto mam a nejde mi to
    CERT
    CERT --- ---
    JIMX: to jsem si vsiml, ale je to ten od appgenixu?
    JIMX
    JIMX --- ---
    CERT
    CERT --- ---
    JIMX: a jaky kalendar pouzivas? ja mam Business Calendar 2 od Appgenix a tam nic
    KEJML
    KEJML --- ---
    BUCCI: Dík, ale z toho co jsem dohledal to není ono. Ono aby to fungovalo tak, jak jsem zvyklý a nežralo to baterku, musí na to být připraven i HW a to má bohužel jen pár telefonů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam