PAYAXY: Letmo jsem kouknul na airdroid, a nenadchnul mě, je to klikátko, rozumný věci to umí až v placené verzi a zase musí člověk někam registrovat a taháš data přes nějakou cizí firmu, takže o víkendu zkusím najít nějaký ftp server pro android.
A nevěřím automatickým synchronizacím, už před pár lety, kdy začali prohlížeče nabízet synchronizaci kontaktů, bookmarků, hesel, ... zkoušel jsem synchronizovat ty záložky a selhává to absolutnětně v situaci, kdy člověk používá víc zařízení a snaží se v tom udržet si pořádek. Když začnu na jednom něco mazat a přesouvat a náhodou nefunguje synchro a pak na jiném stroji zase něco něco přidám, tak ten automat v tom akorát nadělá paseku a chaos, protože mi nenabídne výběr co chci zachovat a co změnit, podle nějakého kritéria si vybere, co podle něj asi běžný uživatel chce a já pak jsem naštvaný a přestanu to používat a synchronizuji si raději sám ručně přes export a import nastavení v souboru. Nejsem typický uživatel klikač, který neví co chce a je mu fuk co systém udělá s jeho daty, takže je pr mě utrpení, když s tímhle někde přicházím do styku a ten airdroid vypadá, že si bude dělat co chce on a ne co chci já :-)