• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    PISKVOR: hehe ok, a co to je za aplikaci? hledal jsem "ES File manager" ve správci aplikací a nic jsem nenašel
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Já si nevzpomněl, jen už mě to začalo srát na tom mým :D Nenaděláš nic - leda bys to odinstaloval. Což jsem udělal, a je pokoj.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    PISKVOR: wow, díky, že sis na mě vzpoměl! jde to teda nějak vypnout? měj se mnou prosimtě trpělivost, jsem naprosto neznalej
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    RATTKIN: jojo, a Touchpal klávka a CMcokoliv.. :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PISKVOR: es je pěkná mrcha
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Aha, tak viník se našel: dělal to ES File Manager. Lze očekávat i v libovolné jiné aplikaci od ES Global.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TAP: ne, nejsou. tlacitka volume ovlivnuji pouze ringtone. a tusim ze to nekde slo nastavit, jen nevim kde. mam cistej android 7, je tam notification / system / ringtone / media.
    Ale to je asi jedno, ja se ptam na neco jineho, jak to udelat, aby to ztlumovat vsechno. Vim ze v predchozich androidech to slo.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAP: Jo, teď jsem se koukal na Nexus 5 a je to jak píšeš, media/budík/ringtone, ale při stisku volume tlačítek se stejně na základní obrazovce upravuje pouze ringtone a nic jiného. To co jsem psal níže je Samsung Galaxy S7. Ani na jednom to tam ale jednotně není...
    TAP
    TAP --- ---
    DRAGON: nejsou už nofitikace a vyzvánění dávno spojený? aspoň na čistým androidu mám jen media/budík/ringtone. možná ti to mrví nějaká nadstavba. ale určitě na storu existuje nějaká appka, nějaký absolute volume control nebo tak. nebo tasker
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ano. a ja chci vsechny nastavit stejne. tak jak to umi locknout cyanogenmod
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: když zmáčkneš volume tlačítko tak jak se ti objeví na chvilku volume-bar tak by se na to mělo dát kliknout že se to rozvine a pak tam máš další volby (zvonění, média, systém, oznámení).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas je v nerootnutym androidu 7.0 mozny nejak nastavit, ze kdyz menim volume vyzvaneni tlacitky, tak se lockne vsechny volume bary a vlastne je nastavuji vsechny stejne a ne jen "ringtone"? proste abych nastavil na level 1 ringtone ale zaroven sem nemusel nastavovat "notification", kterej bude nastavenej na level 10 a urve vsem v kanclu usi.
    dik
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MA747: No nějak si to s tím telefonem nerozumělo (což je nejspíš moje chyba a neměl jsem na to moc času) a nechtělo se mi ho rootovat, abych mu z něj neudělal úplnou briketu. Ale celkem zafungovala appka Diskdigger, sice to teda z paměti vytahalo asi nějaké smazané náhledy a ty fotky jsou fakt malém rozlišení, ale na to prohlídnutí z mobilu to tak nějak jde. On si to soused stejně nenahrává do počítače a zatím se tvářil že mu to stačí, tak se tím asi nebudu dál zabývat...

    A už vím přesně jak si to smazal...v Galerii se mu tam pod albem Fotoaparát zobrazovala poslední fotka, kterou chtěl smazat a tak to označil a dal to smazat...akorát že to teda nebyla poslední fotka, ale celé album... :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E42: verze rok stará a se spyware, ale krok správným směrem
    E42
    E42 --- ---
    Future Lenovo Smartphones to Ship with Stock Android, Lenovo Vibe UI Discarded https://www.xda-developers.com/lenovo-smartphones-stock-android/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MA747: dobře, zkusím...díky!
    MA747
    MA747 --- ---
    NEVILL: Zkus Dr.Fone na PC. Měl by snad umět i dočasný root potřebný pro přístup k "FAT". Dej když tak pls vědět, jak jsi dopadl s obnovou.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WABICEK: to si právě nejsem jistý, obávám se že spíš ne, ale zkusím si s tím trochu pohrát o víkendu...
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    NEVILL: a mel je aspon na karte? pak by to bylo easy
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Sousedovi se nějakým způsobem povedlo místo jedné fotky si vymazat všechny fotky, je to starší pán, má Samsung Galaxy S3 na kterém každou chvíli něco vyvede. Synchronizaci fotek že by se mu ukládaly na cloud bohužel nemá a používal Samsung Galerii a ne Google fotky kde by se to dalo vytáhnout z koše. Můžete mi prosím někdo doporučit nějakou recovery aplikaci, ať už na telefon nebo že se to připojí přes počítač?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam