• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    PISKVOR: Peel Smart Remote jsem odstřelil předevčírem potom, co se mi přihlásil k nějaký náhodný televizi a pak na mě neustále házel ňáký hlášky ;-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PISKVOR: misto peel asmart remote funguje jako peel pred tpu jejich aktualizaci.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: A ještě mi trochu podobnou hnusárnu dělá Peel Smart Remote :(

    Nuže - mám IR blaster v SGS5, ale nemám k němu použitelnou aplikaci (předinstalovaný Peel se z jednoduché a použitelné appky zbloatovatěl na hnus rozlejzavej, teď předstírá i lockscreen) - máte někdo tip?
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    Zlatej total ;-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ES už je fakt příšerně zabloatovaný. Dokonce jsem v něm našel viníka brutálního lagování celého telefonu. Tak jsem radši pustil chlup a přešel na Solid Explorer.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    es file explorer. taky to mělo reklamní lockscreen který chtěl prachy abys mohl zapnout telefon
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Tak to máš něco podobnýho funkčně, ale v jiný appce. U mě se to jmenovalo přesně takhle.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    PISKVOR: hehe ok, a co to je za aplikaci? hledal jsem "ES File manager" ve správci aplikací a nic jsem nenašel
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Já si nevzpomněl, jen už mě to začalo srát na tom mým :D Nenaděláš nic - leda bys to odinstaloval. Což jsem udělal, a je pokoj.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    PISKVOR: wow, díky, že sis na mě vzpoměl! jde to teda nějak vypnout? měj se mnou prosimtě trpělivost, jsem naprosto neznalej
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    RATTKIN: jojo, a Touchpal klávka a CMcokoliv.. :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PISKVOR: es je pěkná mrcha
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Aha, tak viník se našel: dělal to ES File Manager. Lze očekávat i v libovolné jiné aplikaci od ES Global.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TAP: ne, nejsou. tlacitka volume ovlivnuji pouze ringtone. a tusim ze to nekde slo nastavit, jen nevim kde. mam cistej android 7, je tam notification / system / ringtone / media.
    Ale to je asi jedno, ja se ptam na neco jineho, jak to udelat, aby to ztlumovat vsechno. Vim ze v predchozich androidech to slo.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAP: Jo, teď jsem se koukal na Nexus 5 a je to jak píšeš, media/budík/ringtone, ale při stisku volume tlačítek se stejně na základní obrazovce upravuje pouze ringtone a nic jiného. To co jsem psal níže je Samsung Galaxy S7. Ani na jednom to tam ale jednotně není...
    TAP
    TAP --- ---
    DRAGON: nejsou už nofitikace a vyzvánění dávno spojený? aspoň na čistým androidu mám jen media/budík/ringtone. možná ti to mrví nějaká nadstavba. ale určitě na storu existuje nějaká appka, nějaký absolute volume control nebo tak. nebo tasker
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ano. a ja chci vsechny nastavit stejne. tak jak to umi locknout cyanogenmod
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: když zmáčkneš volume tlačítko tak jak se ti objeví na chvilku volume-bar tak by se na to mělo dát kliknout že se to rozvine a pak tam máš další volby (zvonění, média, systém, oznámení).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas je v nerootnutym androidu 7.0 mozny nejak nastavit, ze kdyz menim volume vyzvaneni tlacitky, tak se lockne vsechny volume bary a vlastne je nastavuji vsechny stejne a ne jen "ringtone"? proste abych nastavil na level 1 ringtone ale zaroven sem nemusel nastavovat "notification", kterej bude nastavenej na level 10 a urve vsem v kanclu usi.
    dik
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MA747: No nějak si to s tím telefonem nerozumělo (což je nejspíš moje chyba a neměl jsem na to moc času) a nechtělo se mi ho rootovat, abych mu z něj neudělal úplnou briketu. Ale celkem zafungovala appka Diskdigger, sice to teda z paměti vytahalo asi nějaké smazané náhledy a ty fotky jsou fakt malém rozlišení, ale na to prohlídnutí z mobilu to tak nějak jde. On si to soused stejně nenahrává do počítače a zatím se tvářil že mu to stačí, tak se tím asi nebudu dál zabývat...

    A už vím přesně jak si to smazal...v Galerii se mu tam pod albem Fotoaparát zobrazovala poslední fotka, kterou chtěl smazat a tak to označil a dal to smazat...akorát že to teda nebyla poslední fotka, ale celé album... :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E42: verze rok stará a se spyware, ale krok správným směrem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam