• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusi nekdo, jak se stavi Samsung k reklamacim mobilu z duvodu vniknuti vody? Mam S7, ktera ma mit udajne IP67 a dneska mi telefon po desti zahlasil ze nema simcard a strasne se prehrival (jako ze se na horni casti kde je simka, nerala udrzet ruka). Zkusil sem jehlou vytahnout simku, byla lehce mokra (wtf?) a po osuseni a zandani uz ji to vzalo. A z 90% baterky mam po hodine 10%. Ted ho zkousim dobijet fast chargerem a hlasi to "aprox 5h 50min until is fully charged"

    co s tim? reklamovat?
    E42
    E42 --- ---
    MIKEKT: Helium
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MIKEKT: Určitě ne, všechny appky jenom žádají o lokaci přes LocationProvidera, zapínání/vypínání GPS už si řeší OS, Maximálně se mi ještě stávalo s novou Waze, že mobil neutáhl rozežranou appku a update lagoval.

    Jinak udávaná pozice se bude vždycky trochu měnit, ale takhle brutálně by neměla.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MIKEKT: Bez měřítka těžko říct, ale pokud ho odhaduju správně, tak tohle nevypadá na featuru, to bude zmetek.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    MIKEKT: nevím jestli může být problém když mi tam běží endomondo a GPS status a občas mapy. Cz, ale to by neměl být problém.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Takhle třeba vypadá cesta po asfaltové cestě v lese

    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SARGO: Dělalo na S3 mini, ale to byla chyba přístroje; na S5 ani S5 mini nepozoruju.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Jo asi to zkusím poslat je to skoro nepoužitelné. Máte nějaký tip na kompletní zálohu bez root? Dřív jsem používal Titanium backup. Je teď něco použitelného abych nemusel pak vše nastavovat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mam S7 a taky potvrzuji, ze nic takoveho nedela.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    SARGO: Mám několikátý Samsung a nedělá to - to je samozřejmě blbost.
    Chce to hard reset, když nepomůže tak reklamace a doufat
    SARGO
    SARGO --- ---
    MIKEKT: Občas s tím samým mobilem mám problémy s navigací v autě. Kolega s S7 pravil, že to prý Samsungy zkrátka dělají (netuším, mám první). Hlavně ze začátku se to stávalo - časem se to nějak lepší - asi je potřeba ho pořádně zajet :-D
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    RATTKIN: dělá to jenom občas. Už se mi několikrát stalo že se mi ztratila GPS při navigování v autě mezi loukama takže asi to nebude úplně v pořádku
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MIKEKT: ve volné krajině by to skákat nemělo. asi reklamace.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj mám problém s GPS u Samsung galaxy A3 2017. Používám endomondo na trackování turistiky nebo běhání a dost často se mi stává že GPS skáče všude možně okolo mé trasy. Teď jsem si toho všiml i v aplikaci mapy. Cz když stojím na místě tak GPS poskakuje. Zkusil jsem kalibraci kompasu, reset a stažení nových agps a stejně to pořád dělá. Starý zte a HTC s tím neměli problém. Nevíte co s tím? Nepřijde mi to úplně normální a rád bych s tím něco udělal. Nemůže to být vada na nějakém hw v mobilu? Díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ARIAEL: Jojo, vim o nem. Pockam, uvidim...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    LAUNCHER: Gear Fit2 PRO by mel byt za par tydnu... Je takovy vic hodinkovy (tedy s paskem atd).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ARIAEL: Tvemu prechodu na Gear S3 rozumim a verim ze je funkcne dale, ale bohuzel nemohu ucinit totez. Pro me ucely potrebuji co nejmensi, abych s tim jeste mohl pohodlne psat na klavesnici. Zkousel jsem Moto360 a Moto360 Mk2 a bylo mi to na ruce neprijemne. I jsem si vsiml, ze asi nejsem sam, protoze nekteri si na psani na klavesnici (bezne) hodinky sundavaji. Pise se mi lepe bez Charge2 nez s nim, ale sundavat si ho nemusim.

    Koukal jsem, ze Samsung tam ma jeste Gear Fit2, coz je naramek (nikoliv hodinky) a brzy ma byt i jeho nastupce, ale podle fotek uz je to zase vetsi a tezsi.

    Ja jsem puvodne chtel jeste mensi Alta HR, ale tam uz jsem se bal, ze to bude umet az moc malo.

    Uznavam ze ty naramky nijak hezky nevypadaji, cerna guma a misto bezneho skla to ma jen pruhledny plast na displayi. Ale tohle tolik neresim, pokud je potreba vypadat formalneji tak ho mam stejne pod rukavem kosile. Navic pri poctu lidi nosicich ruzne gumove fitness naramky se myslim mezi ostatnimi ztratim :-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Doporučíte aplikaci na čtení českého textu, která by zvládla webové stránky, ale bez toho, že by sosala mobilní data? Nedávno se tu řešila čtečka knížek. Potřeboval bych něco na články z webu, kdy bych si vybral článek, ten se mi načetl přes wifi pro off-line použití a já si to pak mohl kdykoli později pustit
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    LAUNCHER: Ja mel douho Charge - no nabijecka je hodne na picu, jestli nechali stejnou tak se priprav na to ze to proste budes parkrat vymenovat. Nastesti s tim nedelaji problem a vymenuji za nove hodinky.
    Stejne tak nekdy to zpracovani je divny, ale zase - s vymenou neni problem, ani nechteji kus zpet, proste poslou novy. Mimochodem maji velice propracovane sledovani tech hodinek na dalku, takze jejich helpdesk toho vi hodne o tom co jsi s tim delal.

    Google fit - jde to ruznym zpusobem, zadny neni ale dobry. Je jedna app placena (dost draha), ktera to umi - nejak. Neni to nic moc. Obvykle je lepsi to resit pres web fitbitu, odkud tahas data a transformujes je do google fit.

    Monitoring spanku maji imho nejlepsi na trhu. Mozna az moc citlivy, v tom citlivejsim modu ukazuje az kraviny. Takze jestli to chces brat podle monitoru tak mas smulu, lepsi neni.

    Do vody - me to problem nedelalo, sprchovani ani plavani, ale to byl model 1. Ale oficialne do vody nesmi.

    Garmin je predrazena vec. Jeji jedina skutecna vyhoda je vydrz na baterii.
    Propojeni s mobilem imho nic moc.
    Osobne jsem kvuli propojeni s mobilem, google fit a nabijecce presel na Gear S3, ale ten je taky o dost drazsi - ale vypada reprezentativne a jako skutecne hodinky, zadny plastacek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam