• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JIMX
    JIMX --- ---
    MADCAT: htc sense už dávno ... :-)
    E42
    E42 --- ---
    MADCAT: Není.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Je možný, že nativní dialer v androidu 7 furt ještě neumí diakritiku??? O_o

    Doporučíte něco, co bude jednoduchý a BUDE ji umět? Měl jsem dlouhý leta Dialer One, ale zastavili vývoj a na novým telefonu to má jakousi trochu rozdrbanou grafiku...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    SKAUT: Díky. No, já mám na mobil ještě asi týden čas na vrácení, 14 denní lhůta, avšak obchod hýbe cenami dle poptávky a ušetřil jsem 2 500 Kč, nyní ho má zase za standardní cenu. Ironicky dnes jsem sledoval nabíjení a zase se kousl na 40 %, nicméně jsem si všiml, že nesvítí dioda indikující nabíjení, a tak jsem zkusil kabel více zastrčit a náhle nabíjení pokračovalo. I když opět 40 % působí jako dost podezřelá náhoda. Ale může jít skutečně jen o nedostatečně zasunutý kabel.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SRNECEK: Mohla být jen chyba špatně uložených dat s informacemi o akku. Takový ten soubor který mažou "kalibratory" baterii ( a taky když se plně nabije akumulátor ).
    Systém si z něj bere data a ve spojení s naměřenými hodnotami ukazuje to co uživatel vidí.
    Pokus jste znepokojen tak to lehce muzete sledovat, na akumulátor je pul roku záruka.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, nevlastnite nekdo Huawei Mate 9? Tento tyden jsem zakoupil a pri prvnim nabijeni se stav dobijeni pozastavil na 40 %. Restartoval jsem a vicemene resil az druhy den, behem nehoz se jiz bez obtizi dobil. Presto mne tato chyba znepokojuje. Dekuji za reakce.
    TAP
    TAP --- ---
    JEREMIUS: 98% funkcí ano. 2% bonus za root
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Funguje ten Nova Launcher i bez rootu?
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADCAT: mám stejný problém. Vypozorval jsem se to stává když jsem out of coverage a telefon si neumí vyhledat na serveru (ať už Google nebo exchange). Typicky mi přijde sms když nasedam do metra a nevím pak od koho je.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Je normální, abych čas od času zjistil, že některý z kontaktů, který normálně mám v contacts na google, se mi ztratil z telefonu (synchronizace zapnutá), a když teda ho v telefonu vytvořím znova, tak najednou se ten ztracenej objeví a mám ho dvakrát? Teď jsem chtěl zavolat jednomu známýmu, hledám hledám - a nenacházím. A to už je asi třetí nebo čtvrtej takovej případ. Wtf?
    HULIK
    HULIK --- ---
    JEREMIUS: 149,-
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    OLTSKUL: Kolik to stojí normálně?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    OLTSKUL: No super, konečně zlegalizováno :D
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    nemam tam zadny affiliate kod.

    Nova Launcher Prime za 20,-

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    TOOMIX: díky za info, já to mezitím máznul, protože už jsem to chtěl objednat - vybral jsem nakonec tu 5A - neměl by tam být nějaký extra rozdíl ...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEJAYY: koupil jsem manželce a mamce (pro tu to bude první dotykový telefon) Redmi 4A 2GB/32GB Global LTE na Alze a chvíli si s těma telefonama pohrál. Jakožto majiteli Redmi 3 Pro mi nebylo MIUI cizí a přijde mi, že stable verze 8.5 z miuios.cz, co tam byla, tak byla v pohodě. Nic nepadalo, telefon by vydržel 3 a více dní normálního zacházení (tedy ne půl dne na FB a YT). Za ty 3000, nebo kolik stojej to je super nenáročnej telefon.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    ono je to ještě trochu složitější. úložiště má několik partitions, ale uživatelů se ukazuje jenom /data ale místo třeba dojde jinde.
    synovi na mobilu jsem odstranil aktualizace a zakázal Google maps a zase si tam mohl dát jednu hru.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    V každém případě ale díky, pomohlo deaktivovat ty předinstalované aplikace.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RATTKIN: Já mám ale u instalovaných aplikací volbu, kam ji chci umístit, jestli do paměti počítače, anebo na SD kartu. Všechny mám na SD kartě. To nic neřeší?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: až budeš kupovat nový telefon, chceš aspoň 32gb nebo 64gb a na kartu se vyprdni, ta ti skoro vůbec nepomůže.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam